0 Kč

SKILAND

Areál Skiland Ostružná, Penzion Skiland Petříkov - jsme členy AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • ŠvP duben 2018

    27.4.2018 15:26:01 | ZŠ Gen. Píky Ostrava

    Byli jsme zde velmi spokojeni,jak děti tak učitelé. Velmi útulné a čisté pokoje,chutné jídlo, ochotný a příjemný personál. Krásná příroda a vyžití u chaty pro děti i dospělé. Děkujeme

    Odpovědět

  • Pobyt ve Skilandu Ostružná

    21.3.2018 5:44:30 | Ludvík Koubek

    Absolvovali jsme již opakovaně,v zimě i mimo sezonu,tentokrát i s malým vnukem.
    Opakovaně jsme byli velmi spokojeni,ubytování,strava a hlavně vzorné vstřícné vystupování všeho personálu.
    Určitě se vrátíme.

    Odpovědět

  • pobyt

    16.3.2018 13:39:59 | Jan C

    Maximální spokojenost, pokoj prostorný, čistý, klidný. Personál vstřícný. V restauraci příjemné posezení, obsluha na jedničku. Doporučuji :-)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    16.3.2018 10:09:24 | Vlk

    Moje první zkušenost s tímto hotelem. Milý a vstřícný personál, strava super, ubytování čisté a příjemné. Poněkud omezená parkovací kapacita.
    Celkový dojem výborný a mohu jen doporučit.

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny

    15.3.2018 18:31:26 | Miroslava Tomaštíková

    Skiland jsem vybrala pro jarní prázdniny poprvé, ale měla jsem zkušenost s ubytováním na jednu na noc již před 2 roky a v loňském roce jsme se zastavily s kamarádkami na oběd.
    Jako vždy j´mohu jen vřele doporučit, čisté ubytování, dobré jídlo. A i přesto, že jsme zažili stravování s větším počtem dětí - u snídaní a večeří, vše bylo zvládnuto na jedničku, obsluha výborná a rychlá.
    Blízkost lyžařských areálů, mohu jen doporučit.
    Velký dík všem zaměstnancům.

    Odpovědět

  • Jarňáky

    15.3.2018 18:11:14 | Michal

    Ve Skilandu jsme byli už potřetí a jsem tu spokojeni. Výborná kuchyně , připraví bezlepkovou stravu , výborné snídaně. Možnost zahrát si bowling. Ubytování čisté nedaleko skiareály Ramzová , Petříkov , Ostružná , Branná. Máme to tu rádi.

    Odpovědět

  • Super prazdniny.

    15.3.2018 18:01:17 | Michaltvr

    Lze jen chvalit. Ciste ubytovani. Prijemna je ochota i zajem personalu. Fajn polopenze. Fajn jidlo i pro male deti. Vlastne pobyt vyuzivali hlavne rodiny s detmi. Krasna priroda okolo. Vleky hodne blizko. Na bezky se musi trochu popojit nez se clovek dostane k bezeckym stopam. Ale k lyzovani pohyb patri. Toto je ubytovani kam se chce clovek prijet znovu. Dekujeme.

    Odpovědět

  • Krásné jarní prázdniny

    15.3.2018 12:06:55 | Michaela M.

    Ve Skilandu jsme byli poprvé a doufejme ne naposled. Ubytování v rodinném penziónu naprosto v pořádku,čisto,velká společenská místnost s ping-pongem,paráda. Co se týče jidla-snídaně se širokým výběrem, večeře také super, jen pan kuchař by mohl trochu šetřit solí s ohledem na děti, ale jinak jidlo výborné. Ocenili jsme i blizkost ski areálu Jonas a Bonera. DOPORUČUJEME.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná pochvala

    15.3.2018 11:04:25 | Truksa

    skvělé ubytování, skvělá kuchyně, díky

    Odpovědět

  • Pochvala

    4.3.2018 23:47:32 | Milena Horáková

    Dobrý den, výborná kuchyně a příjemný personál ve Vaší restauraci, takovou svíčkovou už jsem dlouho nejedla , jako zde. Děkuji Horáková

    Odpovědět

  • Prázdniny ve Skilandu - Ostružná

    28.2.2018 9:34:37 | Jana J.

    Do Skilandu se již vracíme již několik let - v zimě i v létě. Je to naše oblíbené místo. Ubytování je příjemné a vždy jsme velmi spokojeni. Proto jsem tento hotel doporučila ve své širší rodině a přátelům.

    Odpovědět

  • jarní prázdniny

    27.2.2018 12:58:17 | Zuzana

    Maximální spokojenost, ubytování i polopenze výborné. Krásně strávené jarní prázdniny :-).
    Doporučuji.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    26.2.2018 19:59:54 | Martin.

    Ubytování jednodušší, ale odpovídající popisu a ceně. Jídlo, polopenze, velmi dobré a příjemná obsluha v restauraci. Perfektně vybavená lyžárna-sušárna.

    Odpovědět

  • hodnocení

    26.2.2018 19:23:44 | věra

    V tomto penzionu jsme asi po osmé,jezdili jsme ,když to patřilo ještě Lokomotiva Olomouc,bývalo to výborné ubytování-takové rodinné prostředí,čisto a útulno.Při posledním pobytu 17.2.2018 nelze podotknout jaký nepořádek a špína v koupelně,na pokojích atd.A určitě dva pokoje spojene jedněma socialkam pro 8 lidí je katastrofické.Když jsme požádali ještě o jeden pokoj(byl volný)nárust ceny byl abnormální!!A ještě nám bylo vyčteno,že nemáme zaplacené snídaně 95,-.Byli jsme se podívat na připravenou snídani a určitě neodpovidala dalšímu připlacení k ceně pobytu.Penzion je na výborném mistě a zájem určitě o něj je,i my jsme ho měli kdysi oblibený,ale pod hlavičkou SKILAND už to není ono!

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: hodnocení

      27.2.2018 18:11:22 | Sylva Janhubová provozní Areálu Skiland

      Dobrý den,
      Děkujeme za Váš názor a dovolte mi malé upřesnění.
      Udivuje mě, že Vše objednávka pobytu i přes znalost rozmístění pokojů byla 8 osob na jeden rodinný pokoj / dva pokoje s předsíňkou, wc a sprchovým koutem /. Chápu Vaši poznámku, že to bylo katastrofické, ale za daleko nižší cenu ubytování. Cenový rozdíl mezi ubytováním, dvě nebo čtyři osoby na pokoji si každý zákazník volí sám.
      Váš pokoj uklízela naše zaměstnankyně Blanka Štěpánková a vaše stížnost s ní byla řešena – děkujeme za upozornění.
      Pro klienty jsme nově zpřístupnili bývalý byt správce, kde může každý klient využít kuchyňskou linku a společenskou místnost. Předpokládám, že i pro Vás byla příjemným zpestřením pobytu, když jste nevyužili možnosti námi připravované rautové snídaně.

      Odpovědět

  • Hodnocení ubytování

    26.2.2018 18:45:19 | Petr Michalčík

    Ubytování pěkné, čisté, kolektiv usměvavý, milý, ochotný, nemám co vytknout!
    Jídlo výborné! Měli jsme polopenzi a bylo to skoro jako plná penze :-). Snídaně bohatý výběr všeho možného, večeře polévka s jídlem dle předchozího výběru ze tří jídel, naprosto dostačující, po domluvě i úprava jídla jinak pro děti.
    Celková spokojenost, doporučuji!!!

    Odpovědět

  • Jedna noc při přechodu Jeseníků

    26.2.2018 14:56:41 | RomanV

    Byly jsme sice jen na jednu noc. Ale na cestě po Jeseníkách jste velmi příjemná zastávka s perfektním ubytováním, příjemným personálem a skvělou kuchyní. Vytápěná lyžárna s možností usušení mokrých bot je prostě paráda.
    Za rok znovu :)

    Odpovědět

  • Dovolená s dětmi

    26.2.2018 12:10:45 | Kateřina Kotková

    Všechno v pořádku, pěkné ubytování, jídlo ok, obdiv servírkám v restauraci, jak se vůbec nezastavily a vždy vyhověly našim požadavkům. Jen nás trochu rušil bowling při večeřích.
    Krásné okolí, lyžování super....

    Odpovědět

  • Skiland

    26.2.2018 12:01:41 | Karel Doležal

    Byli jsme zde již několikrát, a vždy jsme s ubytováním i personálem spokojeni. Nemáme co vytknout, spíš velká pochvala za jídlo a ubytování. Určitě přijedeme zas.
    Dík Doležalovi

    Odpovědět

  • Velká spokojenost

    26.2.2018 11:57:54 | firemní pobyt TRON

    Děkujeme za možnost uspořádat zimní firemní víkend, byli jsme velmi spokojeni. Pěkné čisté pokoje, velmi vstřícný personál, dobrý snídaňový bufet, jednoduchá, ale chutná večeře. K tomu dětský koutek, bowling, kulečník, společenská místnost... Výborný poměr cena/výkon, mohu doporučit. Hana

    Odpovědět

  • skola sportovy kursd

    26.2.2018 8:48:24 | Jarek Serba

    Wszystko ok, super obsługa hotelu i kuchni, nawet pogoda była super :)))))))

    Odpovědět

  • Skiland

    1.2.2018 8:00:10 | Jan Čuda

    - milá a vstřícná recepční
    - vše bez problémů odpovídající ceně

    Odpovědět

  • Lyžařský výcvik

    31.1.2018 20:43:39 | Mgr. Eva Machová, Základní škola Višňové u Znojma

    Děkujeme za možnost uskutečnit lyžařský výcvik na penzionu Skiland Petříkov. Příjemné ubytování, vhodné pro pořádání školních akcí (lyžáky, školy v přírodě). Pro lyžák bezvadně vybavená lyžárna. Pokoje útulné a pěkně vybavené, spol. místnost k dispozici. Jídlo dováženo z hotelu Skiland Ostružná v dobré kvalitě, snídaně formou bufetu bohaté. Chybí pouze možnost si cokoliv přikoupit, což by děti určitě ocenily, jen pár drobností (limonáda, slané a sladké maličkosti). Sjezdovky jsou v podstatě u penzionu, nejsou však vhodné pro úplné začátečníky, nicméně jistě oceníte málo lidí a žádné čekací doby u vleků. Autobusem nelze v zimě zajet až k penzionu, ale byly nám odvezeny zavazadla a hezkou procházkou děti došly k penzionu pešky ze záchytného parkoviště cca. jeden kilometr. Naše spokojenost 95 %. :)

    Odpovědět

  • Hodnocení celkové s pobytu ze dne 26,27,28/01 2018

    31.1.2018 17:50:12 | Antonin Ruský

    Dobrý den, v první řadě bych chtěl poděkovat za super přístup,p. Procházkové,Ojedinělý.
    Výborná kuchyně co se týče snídani,večeře jídlo výborné ale bylo studené na talíři.Ubytování,
    důstojné,co se týče ceny.Chýbí funkčnost televize,ve večerních hodinách,zprávy atd.Vélký problém ze spolubidlícíma.,hlavně co se týče dětí,nezvladatelnost dospělých instruktorů,a tím lhostejnost k dalším ubytovaným.Hlavně v ranních hodinách,schody,dřevěné-dusod (koní). Chodí se na pokoje v LYŽÁKÁCH,děti i dospělý,zakázal- bych to.Jednak to ruší všechny ubytované,a dále pro případ bezpečnosti,ÚRAZŮ,velký to problém na vaši hlavu!!!!.Je třeba zajistit větší klid pro ostatní klienty(ubytované)-OHLEDUPLNOST.Děkujeme kolektiv FA TORU,dále jen Antonín Ruský Ostrava, Jinak spokojenost,super držíme palečky aby byly i další klienti (ubytovaní) spokojeni a bylo jich spousty mějte se hezky,budeme se nadále těšít na vaší pohostinost,a spolupráci mezi námi??????.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Hodnocení celkové s pobytu ze dne 26,27,28/01 2018

      2.2.2018 9:13:24 | Martina Olejníková

      Dobrý den pane Ruský,

      děkujeme za vaše podněty. Funkčnost televize prověříme. Na základě vašeho podnětu přidáme upozornění pro hosty, že je zákaz vstupu v lyžácích na pokoje. Bráníme se vyvěšování podobných cedulí, ale asi to nepůjde ((((. Zajištění většího klidu někdy není v naší moci, pokud je v budově ubytováno několik skupin najednou. Jedinou možností je obrátit se na recepci, aby s danou skupinou promluvila a sdělila jim, že svým chováním ruší ostatní hosty.
      I přes tyto problémy věříme, že naše spolupráce bude pokračovat a uvidíme se i v budoucnu. Děkujeme a těšíme se na shledanou.

      Odpovědět

  • Ubytování Skiland

    31.1.2018 15:45:52 | Libor

    Byli jsme zde poprvé.Ubytování perfektní,jídlo chutné a na snídani si každý vybral podle chuti.Obsluha v restauraci milá a ochotná.Určitě se sem vrátíme.

    Odpovědět

  • Pobyt Ostružná

    31.1.2018 13:28:02 | Roman

    Ubytování v pořádku. Co se týče snídaní, tak to bylo velké zklamání. Žádná teplá snídaně (párek, míchaná vajíčka, volské oko), ale pouze klasický výběr (šunka, sýr, zelenina, med, marmeláda, máslo, cereálie). Jednou nám byla nabídnuta teplá snídaně, kdy už jsem pojedli klasiku, byli jsme tam 1. den. Snídaně v restauraci, 2 den, byla bez kávy, tam už nám teplá snídaně ani nabídnuta nebyla. Večeře nám chutnali, výběr ze 3 jídel + polévka, jedno jídlo je salát.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Pobyt Ostružná

      2.2.2018 9:14:37 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že s ubytováním bylo vše v pořádku. Mrzí nás vaše špatná zkušenost se snídaněmi. Váš první den byla snídaně z organizačních důvodů přesunuta na salónek u recepce. Recepční si vašeho příchodu bohužel nevšimla, proto vám byla teplá snídaně nabídnuta pozdě. Co se týká druhého dne, předala jsem vaši negativní zkušenost do restaurace k řešení provozovatelce restaurace slečně Dvořákové. Jen pro upřesnění jídel na výběr – u třetí možnosti se vždy jedná o vegetariánské jídlo a někdy je to i salát. Děkujeme za pochopení.

      Odpovědět

  • Víkend v Petříkově

    31.1.2018 13:04:18 | Vendula Czedronová

    Ubytování skvělé, čisté, ale to jídlo! Studené, volba meny pro tolik dětí strašná, nedostatek snídaňových cereálií. Snídaně od 8:30 spíše svačinou (nevím zda lze dohodnout dobu vydávání jídla). Ocenili bychom informace o jídelníčku ještě před příjezdem, přece jenom jsme se nestravovali v restauraci, kde se dá jídlo doobjednat ze stálé nabídky. I přesto se rádi za rok vrátíme a pokud dovybudujete venkovní ohniště s posezením, rádi si celou chatu zarezervujeme i v létě.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Víkend v Petříkově

      2.2.2018 9:59:33 | Sylva Janhubová

      Dobrý den,
      díky za váš podnět velmi si toho vážíme.
      Omlouváme se za výdej studené stravy. Provoz v Petříkově jsme byly nuceni řešit nouzově brigádnicí, protože nám onemocněla zaměstnankyně, která měla provoz na starosti. I přes týdenní zaškolení a manuál bohužel některé služby nejsou poskytovány v 100% kvalitě.
      Bohužel z provozních důvodů – špatné dopravní spojení pro obsluhu penzionu nejsme schopni zajistit výdej snídaně dříve jak v 8,30.
      Jídelníček před příjezdem skupiny zasílá recepce vedoucímu skupiny ke schválení. Ve vašem případě se jednalo o nestandartní ubytování s nestandartní cenou / měli jste skupinovou cenu ubytování a stravy, ale vaše rezervace byla rozepsaná na jednotlivé rodiny což běžně neděláme/. Z tohoto důvodu nezaslala recepce jídelníček předem ke chválení vedoucímu, protože není možno reagovat na jednotlivé potřeby každé ubytované skupiny. To bychom se pohybovali v jiné cenové hladině.
      Venkovní stavební úpravy jsme již udělali v loňském roce, takže v létě ohniště s posezením určitě bude :-)))
      Pro letošní roce plánujeme možnost pronájmu celého penzionu pro skupiny přátel, rodinné oslavy, svatby, pobyty rodin….. V případě zájmu mě prosím kontaktujte.

      Provozní
      Sylva Janhubová

      Odpovědět

  • Víkend v Petříkově

    31.1.2018 12:31:41 | Katka Šebestová

    Již podruhé jsme byli ubytovaní ve Skilandu v Petříkově. Ubytování pěkné, čisté. Poprvé jsme měli ubytování i s jídlem. To bylo ale velké zklamání. Jídlo bylo studené, dvakrát po sobě těstoviny, celkově kvalita jídla byla špatná.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Víkend v Petříkově

      2.2.2018 10:00:38 | Sylva Janhubová

      Dobrý den,
      díky za váš podnět velmi si toho vážíme.
      Omlouváme se za výdej studené stravy. Provoz v Petříkově jsme byly nuceni řešit nouzově brigádnicí, protože nám onemocněla zaměstnankyně, která měla provoz na starosti. I přes týdenní zaškolení a manuál bohužel některé služby nejsou poskytovány v 100% kvalitě.

      Provozní
      Sylva Janhubová

      Odpovědět

  • Super

    31.1.2018 11:08:37 | Damian

    Świetne miejsce. Polecam

    Odpovědět

  • Ostružná

    31.1.2018 10:45:02 | Michala

    Byla jsem zde s dětmi poprvé. Ubytování čisté, pěkné, příjemě překvapil čaj s konvicí na pokoji. Recepční sympatická, komunikativní. Byli jsme na jídle v restauraci. Jídlo výborné, poklona kuchaři, obsluha příjemná. Díky.

    Odpovědět

  • Náročné 60-tiny

    15.1.2018 14:22:16 | Leoš Prokop

    Dokonce velmi náročné 60-tiny jsem s partou lidí prožil ve Skilandu v Petříkové. (Náročnost byla dána především naším poněkud pestřejším programem). A to se provozovatelé areálu i restaurace všemožně snažili, abych to přežil, což se nakonec povedlo. Tímto jim vyslovuji velké díky a neskonalou vděčnost za veškerou péči nám věnovanou. Pokud by mi mělo být ještě někdy 60 let, tak bych tam jel klidně zas.
    Moc děkujem a určitě se tam zase vrátíme. Doufám že při veselejší a více atraktivní záležitosti než je můj pokročilý věk. :-)
    Děkuji Leoš

    Odpovědět

  • Skiland

    15.1.2018 13:29:45 | Grzegorz

    Witam naprawdę polecam ten hotel .Jeżdzę tam co rok obsługa fajna, bardzo przyjazna śniadania super kręgielnia i bar na miejscu jedzenie w przestępnych cenach .

    Odpovědět

  • Spokojenost jako vždy

    6.12.2017 14:02:18 | Petr

    Vysoký standard v materiální oblasti, ale neméně i v personální.
    Jezdíme se ženou do Skilandu Ostružná řadu let a vždy jsme zcela spokojeni.
    Můžeme jen doporučit.
    Iva a Petr Slabí

    Odpovědět

  • Pohodový víkend v Ostružné

    5.12.2017 8:55:12 | Renata M.

    Již po několikáté jsme byli s přáteli ubytovaní na hotelu Skiland, a opět jsme byli spokojeni. Nedá se nic vytknout. Děkujeme a určitě přijedeme zase.

    Odpovědět

  • Úžasná dovča

    23.11.2017 9:10:40 | Jiří

    Byli jsme zde sice krátce ale o to víc jsme byli spokojeni, moc děkujeme za příjemný pobyt..

    Odpovědět

  • Zájezd do Jeseníků Vaše-exkurze.cz s přespáním v Ostružné

    10.10.2017 9:39:49 | Barbora Nová

    Na penzionu v Ostružné se nám moc líbilo. Vstřícní zaměstnanci, krásné okolí a hezké ubytování včetně výtečné polopenze. Ve všech našich požadavcích nám vyšli vstříc, i přesto, že naší chybou nastalo spoustu komplikací, nakonec dopadlo vše na jedničku. Nejvíce se nám líbilo v restauraci, která je moc pěkná, obsluha usměvavá, výborné jídlo a krásný interiér. Děkujeme moc za příjemné strávení času v areálu Skiland a díky za prohlídku ojedinělého muzea hudebních nástrojů.

    Odpovědět

  • Soustředění závodního týmu Akademie karate Olomouc

    3.10.2017 21:57:07 | Akademie karate Olomouc

    Skvělý ochotný personál, výborná a chutná strava, čisté prostředí, sportovní vyžití v areálu (tělocvična, hřiště ...) Děkujeme za pozvání na hudební vystoupení - zábavu a společné foto pro všechny děti na památku. Doporučujeme pro sportovní kluby ;-)

    Odpovědět

  • Podzimni dovolena

    3.10.2017 21:49:35 | Zdenka Kulova

    Ubytovani velmi pekne a ciste,kuchyne chutna,personal na recepci i v restauraci prijemny,vstricny,nabidka sluzeb pestra.Doporucujeme a urcite jsme tu nebyli naposledy.

    Odpovědět

  • Příjemný prodloužený víkend

    3.10.2017 20:27:33 | Běhalíkovi

    Ubytování čisté, strava výborná, personál milý a ochotný, počasí slunečné, prostě prima prodloužený víkend a k tomu ještě skvělý koncert jako bonus. Moc děkujeme a všem doporučujeme.

    Odpovědět

  • Není co vytkout

    3.10.2017 18:24:21 | Šárka Vodecká

    ubytování služby kuchyně vše perfektní všem doporučuji pobyt v tomhle hotelu

    Odpovědět

  • Perfektni

    3.10.2017 17:16:32 | Poláškovi

    Vybaveni pokoju, cistota, jidlo, vsechno super.

    Odpovědět

  • hodnocení

    3.10.2017 16:51:29 | Bránka Jiří

    Dobrý den.Spokojeni jako vždy,když se u Vás objevíme.Přátelům vřele doporučuji.Bránka.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    29.9.2017 10:25:28 | Pavel

    Dobrý den,
    s firemní akcí u Vás jsme byli velmi spokojeni. Dobré jídlo i ubytování, ochotný personál, pestré sportovní vyžití a zajímavá expozice hudebních nástrojů. Děkujeme.

    Odpovědět

  • Spokojenost

    18.9.2017 16:23:59 | František Vaňous

    dobry den byli jsme velice spokojeni s ubytovanim i s jidlem moc se nam u vas libilo dekujeme

    Odpovědět

  • Letní rekreace rodiny

    11.9.2017 18:45:36 | Marek František

    V letošním roce už jsme byli ve SKILANDu potřetí (2008, 2016) a vždy jsme byli velice spokojeni. Ať s kvalitou a množstvím jídla, tak s ubytováním a čistotou prostředí.
    Ještě jednou za vše děkujeme a zdravíme, Markovi

    Odpovědět

  • hodnoceni

    10.9.2017 20:46:16 | Petr Kovář

    Moc se nám tam líbilo.Ochotny personál. Možnost parkování za branou areálů. Čisté ,příjemné pokoje. Mohu jenom doporučit.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: hodnoceni

      13.9.2017 9:43:04 | Martina Olejníková

      Děkujeme za velmi kladné hodnocení, jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Jen pro upřesnění pro další hosty specifikujeme, že se jednalo o parkování motorek. Autům parkování za závorou nedovolujeme. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás někdy příště.

      Martina Olejníková
      vedoucí recepce

      Odpovědět

  • Skiland

    7.9.2017 20:22:34 | Dagmar

    Byli jsme se vším spokojeni - s ubytováním, personálem, stravou, s celkovým prostředím. Děkujeme za příjemný pobyt, doporučujeme všem

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    31.8.2017 20:51:00 | Karel Zeman

    Pobyt se nám moc líbil, krásné, čisté prostředí, velmi dobré služby, ochotný personál, dobré jídlo, výborné zázemí a vše potřebné pro rodiny s dětmi, doporučujeme,
    Zemanovi

    Odpovědět

  • holčičí dovolená

    31.8.2017 9:19:26 | Silvie Zatloukalová

    byly jsme potřetí, vždy velmi spokojené! Tentokrát vyšlo i počasí a užily jsem poprvé úžasného prostředí - zázemí pro děti. Děkujeme všem. Těšíme se na někdy příště.

    Odpovědět

  • rodinná letní dovolená

    30.8.2017 9:21:12 | Jaroslav Vaňhara

    Byli jsme maximálně spokojeni. Velmi vstřícný a ochotný personál, skvělé jídlo a ubytování, takže se velmi rádi do Skilandu vrátíme.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    30.8.2017 7:31:50 | Jaroslav Neubauer

    Vše v naprostém pořádku Děkujeme

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.