0 Kč

SKILAND

Areál Skiland Ostružná, Penzion Skiland Petříkov - jsme členy AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • příjemné ubytování

    18.9.2018 14:43:42 | David

    velmi příjemná paní na recepci. kuchyně standardní, vybere si každý :) ceny také standardní. ubytování pěkné, čisté, výhoda dětské hřiště přímo u hotelu. doporučuji.

    Odpovědět

  • skvělý pobyt

    4.9.2018 14:09:35 | Martina Lakomá

    Byli jsme u Vás na firemním pobytu a nemohu nic vytknout. Vše bylo perfektní. Krásné prostředí, výborná kuchyně a perfektní domluva. Ráda se opět vrátím.

    Odpovědět

  • vylet na skilandu

    30.8.2018 16:36:13 | Honza

    zdarec jsu u vas spokojeny s ubytovanim i s personálem jezdim sem porad když mam cas hory me strasne pritahuji je tu pekne a strasne rad sem jezdim nemenil bych ubytovani muzu doporucit

    Odpovědět

  • Pobyt na Skilandu

    20.8.2018 15:35:21 | Václav Kojan

    Dobrý den paní Olejníková,
    vrátili jsme se ze zájezdu s ubytováním ve Vašem zařízení. Vznikla pro mě morální povinnost poděkovat Vám osobně za trpělivost s vysvětlováním mých četných organizačních dotazů a připomínek a současně předat poděkování všech účastníků našeho zájezdu vstřícný přístup Váš a Vaší kolegyně na recepci za vstřícnost při vybavování různých drobností našich účastníků. Pochvalu vyřizuji i za vybavení a čistotu pokojů a společných prostorů.
    Nemohu samozřejmě vynechat ani pochvalu za stravu a přístup personálu v restauraci. Prosím proto jménem všech účastníků našeho zájezdu o tlumočení této pochvaly i vedení restaurace, potažmo i obsluhujícímu personálu. Budeme všichni rádi vzpomínat.
    S přátelským pozdravem

    KOJAN Václav

    Odpovědět

  • Krásná dovolená na úžasném místě

    6.8.2018 12:12:10 | Zepřalkovi

    Velmi krásný areál pro rodinou dovolenou a skvělé výchozí místo k výletům. K ubytování nemáme žádné výhrady, čistý pokoj i koupelna. Zaměstnanci byli velmi ochotní a příjemní. Kladně hodnotíme i množství aktivit, které se dají po večerech podnikat přímo v areálu. Snídaně a večeře byly dostatečné a chutné. Personál jak hotelu, tak restaurace vždy ochotný a příjemný. Děkujeme za krásnou dovolenou Zepřalkovi

    Odpovědět

  • V pohodě

    31.7.2018 15:05:01 | Jan

    Krasne prostředí v okolí, ucházející ubytování, velmi ochotný personal, snídaně nepřekvapila ani nezklamala,nebyli jsme tu poprve ani naposledy. Doporučuji těm, kteří jedou do Jeseníků za krásou přírody a nehledaji vyložený přepych, ale pohodové ubytování v hotelu s milým personálem a dostatkem vyžití pro děti i dospělé.

    Odpovědět

  • Hodnotenie

    31.7.2018 8:33:15 | Vladimir Serafin

    Ubytovanie v penzione v Ostruźné sa mi nepacilo. Izby zariadené ako na internate za socializmu. Ani len blba telka. Clovek aby vecer kukal do stropu ak sa mu este nechce spat.

    Odpovědět

  • Dovolena

    30.7.2018 13:32:11 | Valérie Krčová

    Ve dnech 25.-29.7. 2018 jsme i Vás byli s našimi známými ubytování v areálu SKILAND v Ostružné. Ubytování krásné, čisté.. jediné co bylo nic moc tak teplota vody která po nastavení na teplou dost haprovala a tekla ledová ( nam to nevadí,ale naše 4 měsíční dcera měla docela infarkt...) .. Restaurace super, snídaně dostacujici. ( možná až nad rámec... 4 dny = 4 kg nahore🤣) .. Areál krásný, akorát bych zavedla nějaké koše po areálu :) jinak dovolená úžasná, příští rok rádi přijedeme :)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Dovolena

      30.7.2018 16:55:31 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za váš podnět. Informace o tom, že je problém s teplou vodou se bohužel k nám nedostala a žádný z dalších ubytovaných hostů si na tento problém nestěžoval. V případě nahlášení problému recepce reaguje okamžitě a situaci by řešila.

      S pozdravem
      Martina Olejníková
      vedoucí recepce

      Odpovědět

      • Re: Re: Dovolena

        5.8.2018 16:59:05 | Valérie Krčová

        Dobrý den. Dělalo to na pokoji jen nam, známí to měli také bez problémů... o nic nejde, dcera sice byla trošku vyplašená, ale jinak žádná hrůza.. není to nijak závažný problém.. a když když si vzpomenu na milý personál jak na recepci, tak v restauraci, výborne jídlo a krásné prostředí,tak mě nějaká teplota vody netankuje... :)

        Odpovědět

        • Re: Re: Re: Dovolena

          5.8.2018 20:25:02 | Sylva Janhubová provozní Areálu Skiland

          Děkujeme a těší nás, že od nás odjíždíte spokojeni i když se vloudil technický problém:))) Někdy příště na viděnou:)))
          S pozdravem
          Sylva Janhubová - provozní

          Odpovědět

  • Pobyt v penzionu Petříkov

    30.7.2018 7:55:15 | Jarda Plocek

    Dobrý den,
    ve dnech 18.-22.7.18 jsme ztrávili pěknou dovolenou v penzionu SKILAND Petříkov (rodina Poláková, Bučková a Fenclová). Všichni hodnotí pobyt v penzionu velmi pozitivně, pokoje byly vzorně připraveny včetně povlečení, ručníků a k dispozici byla ihned po příjezdu k dispozici teplá voda. Rovněž jsme ocenili přitopení v některých chladnějších dnech. Použili jsme rovněž dobře připravené místo pro opékání a grilování. Kuchyňka nám dobře posloužila pro přípravu jídla, protože jsme měli štěstí na houby, mohli jsme si rovněž uvařit houbovou polévku a guláš. Měli jsme také pěkné počasí. Penzion je dobře umístěn a slunce tam svítí až do půl osmé. Jen je málo stínu a velmi bychom ocenili dva slunečníky před domem. Díky za pěknou dovolenou a ve druhé polovině července příštího roku bychom opět chtěli ztrávit několik dní v Petříkově.
    Rodiny Poláková, Bučková a Fenclová

    Odpovědět

  • hodnocení

    14.7.2018 15:26:20 | K. Kadlec

    Byli jsme u vás i v zimě. Těšíme se zase. Nastavení vašich služeb nám vyhovuje. Cenově přijatelná dovolená pro nenáročnou rodinu i s dětmi. rád Vaše zařízení doporučím.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    12.7.2018 22:48:10 | Lucie Štěpánková

    Byli jsme u vás moc spokojení. Nemám co vytknout, snad jen ke kolům, kdyby se dala půjčit i dětská sedačka. Jinak hotel i restaurace moc hezká, zaměstnanci příjemní a ochotní, zázemí pro děti perfektní. V budoucnu se určitě opět objevíme. S pozdravem rodina Štěpánkova

    Odpovědět

  • Pobyt 30. 6. - 7.7.2018

    11.7.2018 12:48:40 | Vratislav H.

    Jednalo se již o pátý pobyt v řadě. Ostružnou považuji za skvělou základnu k vycházkám do Jeseníků i Rychlebských hor, protože k nástupu na tůru, nebo návratu z ní lze využít dobré železniční (autobusové) spojení a není potřeba absolvovat ucelené pěší okruhy.
    Ubytování bylo opět perfektní. Měli jsme polopenzi a byli jsme spokojeni. Jen za sebe, protože nejsem Hispánec obešel bych se bez kukuřice, která se v pokrmech veřejného stravování objevuje velmi často a je pracné ji vybírat. :-)
    Děkuji recepčním i personálu restaurace a snad zase za rok.

    Odpovědět

  • Skiland

    11.7.2018 12:36:00 | Kateřina Valešová

    Příjemné a čisté ubytování, vstřícný personál. Krásné okolí. Jídlo v restauraci dražší.
    Doporučuji.

    Odpovědět

  • Týdenní pobyt

    30.6.2018 21:23:50 | Alena

    Perfektní ubytování, jídlo, služby, malebná vesnička, čistý vzduch a jedinečná expozice hudebních nástrojů... Prostě paráda, ikdyž nám počasí moc nepřálo. Užili jsme si to! Doporučuji všem☺

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    14.6.2018 20:04:57 | Miluška V.

    Skiland doporučuji! Čisté pokoje, ochotný personál, výborné jídlo. Perfektní zázemí pro 16
    rodičů i 31 dětí :)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    1.6.2018 7:41:15 | František V.

    Byly jsme podruhé a pobyt byl opět super. Těšíme se na další návštěvu.

    Odpovědět

  • Pobyt v hotelu Skiland Ostružná

    31.5.2018 21:18:46 | Folklorní soubor Spinek Vnorovy

    V minulém týdnu třicet členů našeho souboru se svými rodinnými příslušníky a přáteli navštívilo Ostružnou a ubytovalo se v hotelu Skiland. Byli jsme zde velmi spokojeni: pan Kuberský v recepci vstřícný a ochotný, pokoje čisté a upravené, jídlo chutné, obsluha v restauraci neúnavně kmitající, slečna průvodkyně v muzeu hudebních nástrojů milá s vyčerpávajícím výkladem, celkový dojem umocnila krásná příroda. Všem zaměstnancům patří velké díky. Určitě doporučujeme.

    Odpovědět

  • ŠvP duben 2018

    27.4.2018 15:26:01 | ZŠ Gen. Píky Ostrava

    Byli jsme zde velmi spokojeni,jak děti tak učitelé. Velmi útulné a čisté pokoje,chutné jídlo, ochotný a příjemný personál. Krásná příroda a vyžití u chaty pro děti i dospělé. Děkujeme

    Odpovědět

  • Pobyt ve Skilandu Ostružná

    21.3.2018 5:44:30 | Ludvík Koubek

    Absolvovali jsme již opakovaně,v zimě i mimo sezonu,tentokrát i s malým vnukem.
    Opakovaně jsme byli velmi spokojeni,ubytování,strava a hlavně vzorné vstřícné vystupování všeho personálu.
    Určitě se vrátíme.

    Odpovědět

  • pobyt

    16.3.2018 13:39:59 | Jan C

    Maximální spokojenost, pokoj prostorný, čistý, klidný. Personál vstřícný. V restauraci příjemné posezení, obsluha na jedničku. Doporučuji :-)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    16.3.2018 10:09:24 | Vlk

    Moje první zkušenost s tímto hotelem. Milý a vstřícný personál, strava super, ubytování čisté a příjemné. Poněkud omezená parkovací kapacita.
    Celkový dojem výborný a mohu jen doporučit.

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny

    15.3.2018 18:31:26 | Miroslava Tomaštíková

    Skiland jsem vybrala pro jarní prázdniny poprvé, ale měla jsem zkušenost s ubytováním na jednu na noc již před 2 roky a v loňském roce jsme se zastavily s kamarádkami na oběd.
    Jako vždy j´mohu jen vřele doporučit, čisté ubytování, dobré jídlo. A i přesto, že jsme zažili stravování s větším počtem dětí - u snídaní a večeří, vše bylo zvládnuto na jedničku, obsluha výborná a rychlá.
    Blízkost lyžařských areálů, mohu jen doporučit.
    Velký dík všem zaměstnancům.

    Odpovědět

  • Jarňáky

    15.3.2018 18:11:14 | Michal

    Ve Skilandu jsme byli už potřetí a jsem tu spokojeni. Výborná kuchyně , připraví bezlepkovou stravu , výborné snídaně. Možnost zahrát si bowling. Ubytování čisté nedaleko skiareály Ramzová , Petříkov , Ostružná , Branná. Máme to tu rádi.

    Odpovědět

  • Super prazdniny.

    15.3.2018 18:01:17 | Michaltvr

    Lze jen chvalit. Ciste ubytovani. Prijemna je ochota i zajem personalu. Fajn polopenze. Fajn jidlo i pro male deti. Vlastne pobyt vyuzivali hlavne rodiny s detmi. Krasna priroda okolo. Vleky hodne blizko. Na bezky se musi trochu popojit nez se clovek dostane k bezeckym stopam. Ale k lyzovani pohyb patri. Toto je ubytovani kam se chce clovek prijet znovu. Dekujeme.

    Odpovědět

  • Krásné jarní prázdniny

    15.3.2018 12:06:55 | Michaela M.

    Ve Skilandu jsme byli poprvé a doufejme ne naposled. Ubytování v rodinném penziónu naprosto v pořádku,čisto,velká společenská místnost s ping-pongem,paráda. Co se týče jidla-snídaně se širokým výběrem, večeře také super, jen pan kuchař by mohl trochu šetřit solí s ohledem na děti, ale jinak jidlo výborné. Ocenili jsme i blizkost ski areálu Jonas a Bonera. DOPORUČUJEME.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná pochvala

    15.3.2018 11:04:25 | Truksa

    skvělé ubytování, skvělá kuchyně, díky

    Odpovědět

  • Pochvala

    4.3.2018 23:47:32 | Milena Horáková

    Dobrý den, výborná kuchyně a příjemný personál ve Vaší restauraci, takovou svíčkovou už jsem dlouho nejedla , jako zde. Děkuji Horáková

    Odpovědět

  • Prázdniny ve Skilandu - Ostružná

    28.2.2018 9:34:37 | Jana J.

    Do Skilandu se již vracíme již několik let - v zimě i v létě. Je to naše oblíbené místo. Ubytování je příjemné a vždy jsme velmi spokojeni. Proto jsem tento hotel doporučila ve své širší rodině a přátelům.

    Odpovědět

  • jarní prázdniny

    27.2.2018 12:58:17 | Zuzana

    Maximální spokojenost, ubytování i polopenze výborné. Krásně strávené jarní prázdniny :-).
    Doporučuji.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    26.2.2018 19:59:54 | Martin.

    Ubytování jednodušší, ale odpovídající popisu a ceně. Jídlo, polopenze, velmi dobré a příjemná obsluha v restauraci. Perfektně vybavená lyžárna-sušárna.

    Odpovědět

  • hodnocení

    26.2.2018 19:23:44 | věra

    V tomto penzionu jsme asi po osmé,jezdili jsme ,když to patřilo ještě Lokomotiva Olomouc,bývalo to výborné ubytování-takové rodinné prostředí,čisto a útulno.Při posledním pobytu 17.2.2018 nelze podotknout jaký nepořádek a špína v koupelně,na pokojích atd.A určitě dva pokoje spojene jedněma socialkam pro 8 lidí je katastrofické.Když jsme požádali ještě o jeden pokoj(byl volný)nárust ceny byl abnormální!!A ještě nám bylo vyčteno,že nemáme zaplacené snídaně 95,-.Byli jsme se podívat na připravenou snídani a určitě neodpovidala dalšímu připlacení k ceně pobytu.Penzion je na výborném mistě a zájem určitě o něj je,i my jsme ho měli kdysi oblibený,ale pod hlavičkou SKILAND už to není ono!

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: hodnocení

      27.2.2018 18:11:22 | Sylva Janhubová provozní Areálu Skiland

      Dobrý den,
      Děkujeme za Váš názor a dovolte mi malé upřesnění.
      Udivuje mě, že Vše objednávka pobytu i přes znalost rozmístění pokojů byla 8 osob na jeden rodinný pokoj / dva pokoje s předsíňkou, wc a sprchovým koutem /. Chápu Vaši poznámku, že to bylo katastrofické, ale za daleko nižší cenu ubytování. Cenový rozdíl mezi ubytováním, dvě nebo čtyři osoby na pokoji si každý zákazník volí sám.
      Váš pokoj uklízela naše zaměstnankyně Blanka Štěpánková a vaše stížnost s ní byla řešena – děkujeme za upozornění.
      Pro klienty jsme nově zpřístupnili bývalý byt správce, kde může každý klient využít kuchyňskou linku a společenskou místnost. Předpokládám, že i pro Vás byla příjemným zpestřením pobytu, když jste nevyužili možnosti námi připravované rautové snídaně.

      Odpovědět

  • Hodnocení ubytování

    26.2.2018 18:45:19 | Petr Michalčík

    Ubytování pěkné, čisté, kolektiv usměvavý, milý, ochotný, nemám co vytknout!
    Jídlo výborné! Měli jsme polopenzi a bylo to skoro jako plná penze :-). Snídaně bohatý výběr všeho možného, večeře polévka s jídlem dle předchozího výběru ze tří jídel, naprosto dostačující, po domluvě i úprava jídla jinak pro děti.
    Celková spokojenost, doporučuji!!!

    Odpovědět

  • Jedna noc při přechodu Jeseníků

    26.2.2018 14:56:41 | RomanV

    Byly jsme sice jen na jednu noc. Ale na cestě po Jeseníkách jste velmi příjemná zastávka s perfektním ubytováním, příjemným personálem a skvělou kuchyní. Vytápěná lyžárna s možností usušení mokrých bot je prostě paráda.
    Za rok znovu :)

    Odpovědět

  • Dovolená s dětmi

    26.2.2018 12:10:45 | Kateřina Kotková

    Všechno v pořádku, pěkné ubytování, jídlo ok, obdiv servírkám v restauraci, jak se vůbec nezastavily a vždy vyhověly našim požadavkům. Jen nás trochu rušil bowling při večeřích.
    Krásné okolí, lyžování super....

    Odpovědět

  • Skiland

    26.2.2018 12:01:41 | Karel Doležal

    Byli jsme zde již několikrát, a vždy jsme s ubytováním i personálem spokojeni. Nemáme co vytknout, spíš velká pochvala za jídlo a ubytování. Určitě přijedeme zas.
    Dík Doležalovi

    Odpovědět

  • Velká spokojenost

    26.2.2018 11:57:54 | firemní pobyt TRON

    Děkujeme za možnost uspořádat zimní firemní víkend, byli jsme velmi spokojeni. Pěkné čisté pokoje, velmi vstřícný personál, dobrý snídaňový bufet, jednoduchá, ale chutná večeře. K tomu dětský koutek, bowling, kulečník, společenská místnost... Výborný poměr cena/výkon, mohu doporučit. Hana

    Odpovědět

  • skola sportovy kursd

    26.2.2018 8:48:24 | Jarek Serba

    Wszystko ok, super obsługa hotelu i kuchni, nawet pogoda była super :)))))))

    Odpovědět

  • Skiland

    1.2.2018 8:00:10 | Jan Čuda

    - milá a vstřícná recepční
    - vše bez problémů odpovídající ceně

    Odpovědět

  • Lyžařský výcvik

    31.1.2018 20:43:39 | Mgr. Eva Machová, Základní škola Višňové u Znojma

    Děkujeme za možnost uskutečnit lyžařský výcvik na penzionu Skiland Petříkov. Příjemné ubytování, vhodné pro pořádání školních akcí (lyžáky, školy v přírodě). Pro lyžák bezvadně vybavená lyžárna. Pokoje útulné a pěkně vybavené, spol. místnost k dispozici. Jídlo dováženo z hotelu Skiland Ostružná v dobré kvalitě, snídaně formou bufetu bohaté. Chybí pouze možnost si cokoliv přikoupit, což by děti určitě ocenily, jen pár drobností (limonáda, slané a sladké maličkosti). Sjezdovky jsou v podstatě u penzionu, nejsou však vhodné pro úplné začátečníky, nicméně jistě oceníte málo lidí a žádné čekací doby u vleků. Autobusem nelze v zimě zajet až k penzionu, ale byly nám odvezeny zavazadla a hezkou procházkou děti došly k penzionu pešky ze záchytného parkoviště cca. jeden kilometr. Naše spokojenost 95 %. :)

    Odpovědět

  • Hodnocení celkové s pobytu ze dne 26,27,28/01 2018

    31.1.2018 17:50:12 | Antonin Ruský

    Dobrý den, v první řadě bych chtěl poděkovat za super přístup,p. Procházkové,Ojedinělý.
    Výborná kuchyně co se týče snídani,večeře jídlo výborné ale bylo studené na talíři.Ubytování,
    důstojné,co se týče ceny.Chýbí funkčnost televize,ve večerních hodinách,zprávy atd.Vélký problém ze spolubidlícíma.,hlavně co se týče dětí,nezvladatelnost dospělých instruktorů,a tím lhostejnost k dalším ubytovaným.Hlavně v ranních hodinách,schody,dřevěné-dusod (koní). Chodí se na pokoje v LYŽÁKÁCH,děti i dospělý,zakázal- bych to.Jednak to ruší všechny ubytované,a dále pro případ bezpečnosti,ÚRAZŮ,velký to problém na vaši hlavu!!!!.Je třeba zajistit větší klid pro ostatní klienty(ubytované)-OHLEDUPLNOST.Děkujeme kolektiv FA TORU,dále jen Antonín Ruský Ostrava, Jinak spokojenost,super držíme palečky aby byly i další klienti (ubytovaní) spokojeni a bylo jich spousty mějte se hezky,budeme se nadále těšít na vaší pohostinost,a spolupráci mezi námi??????.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Hodnocení celkové s pobytu ze dne 26,27,28/01 2018

      2.2.2018 9:13:24 | Martina Olejníková

      Dobrý den pane Ruský,

      děkujeme za vaše podněty. Funkčnost televize prověříme. Na základě vašeho podnětu přidáme upozornění pro hosty, že je zákaz vstupu v lyžácích na pokoje. Bráníme se vyvěšování podobných cedulí, ale asi to nepůjde ((((. Zajištění většího klidu někdy není v naší moci, pokud je v budově ubytováno několik skupin najednou. Jedinou možností je obrátit se na recepci, aby s danou skupinou promluvila a sdělila jim, že svým chováním ruší ostatní hosty.
      I přes tyto problémy věříme, že naše spolupráce bude pokračovat a uvidíme se i v budoucnu. Děkujeme a těšíme se na shledanou.

      Odpovědět

  • Ubytování Skiland

    31.1.2018 15:45:52 | Libor

    Byli jsme zde poprvé.Ubytování perfektní,jídlo chutné a na snídani si každý vybral podle chuti.Obsluha v restauraci milá a ochotná.Určitě se sem vrátíme.

    Odpovědět

  • Pobyt Ostružná

    31.1.2018 13:28:02 | Roman

    Ubytování v pořádku. Co se týče snídaní, tak to bylo velké zklamání. Žádná teplá snídaně (párek, míchaná vajíčka, volské oko), ale pouze klasický výběr (šunka, sýr, zelenina, med, marmeláda, máslo, cereálie). Jednou nám byla nabídnuta teplá snídaně, kdy už jsem pojedli klasiku, byli jsme tam 1. den. Snídaně v restauraci, 2 den, byla bez kávy, tam už nám teplá snídaně ani nabídnuta nebyla. Večeře nám chutnali, výběr ze 3 jídel + polévka, jedno jídlo je salát.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Pobyt Ostružná

      2.2.2018 9:14:37 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že s ubytováním bylo vše v pořádku. Mrzí nás vaše špatná zkušenost se snídaněmi. Váš první den byla snídaně z organizačních důvodů přesunuta na salónek u recepce. Recepční si vašeho příchodu bohužel nevšimla, proto vám byla teplá snídaně nabídnuta pozdě. Co se týká druhého dne, předala jsem vaši negativní zkušenost do restaurace k řešení provozovatelce restaurace slečně Dvořákové. Jen pro upřesnění jídel na výběr – u třetí možnosti se vždy jedná o vegetariánské jídlo a někdy je to i salát. Děkujeme za pochopení.

      Odpovědět

  • Víkend v Petříkově

    31.1.2018 13:04:18 | Vendula Czedronová

    Ubytování skvělé, čisté, ale to jídlo! Studené, volba meny pro tolik dětí strašná, nedostatek snídaňových cereálií. Snídaně od 8:30 spíše svačinou (nevím zda lze dohodnout dobu vydávání jídla). Ocenili bychom informace o jídelníčku ještě před příjezdem, přece jenom jsme se nestravovali v restauraci, kde se dá jídlo doobjednat ze stálé nabídky. I přesto se rádi za rok vrátíme a pokud dovybudujete venkovní ohniště s posezením, rádi si celou chatu zarezervujeme i v létě.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Víkend v Petříkově

      2.2.2018 9:59:33 | Sylva Janhubová

      Dobrý den,
      díky za váš podnět velmi si toho vážíme.
      Omlouváme se za výdej studené stravy. Provoz v Petříkově jsme byly nuceni řešit nouzově brigádnicí, protože nám onemocněla zaměstnankyně, která měla provoz na starosti. I přes týdenní zaškolení a manuál bohužel některé služby nejsou poskytovány v 100% kvalitě.
      Bohužel z provozních důvodů – špatné dopravní spojení pro obsluhu penzionu nejsme schopni zajistit výdej snídaně dříve jak v 8,30.
      Jídelníček před příjezdem skupiny zasílá recepce vedoucímu skupiny ke schválení. Ve vašem případě se jednalo o nestandartní ubytování s nestandartní cenou / měli jste skupinovou cenu ubytování a stravy, ale vaše rezervace byla rozepsaná na jednotlivé rodiny což běžně neděláme/. Z tohoto důvodu nezaslala recepce jídelníček předem ke chválení vedoucímu, protože není možno reagovat na jednotlivé potřeby každé ubytované skupiny. To bychom se pohybovali v jiné cenové hladině.
      Venkovní stavební úpravy jsme již udělali v loňském roce, takže v létě ohniště s posezením určitě bude :-)))
      Pro letošní roce plánujeme možnost pronájmu celého penzionu pro skupiny přátel, rodinné oslavy, svatby, pobyty rodin….. V případě zájmu mě prosím kontaktujte.

      Provozní
      Sylva Janhubová

      Odpovědět

  • Víkend v Petříkově

    31.1.2018 12:31:41 | Katka Šebestová

    Již podruhé jsme byli ubytovaní ve Skilandu v Petříkově. Ubytování pěkné, čisté. Poprvé jsme měli ubytování i s jídlem. To bylo ale velké zklamání. Jídlo bylo studené, dvakrát po sobě těstoviny, celkově kvalita jídla byla špatná.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Víkend v Petříkově

      2.2.2018 10:00:38 | Sylva Janhubová

      Dobrý den,
      díky za váš podnět velmi si toho vážíme.
      Omlouváme se za výdej studené stravy. Provoz v Petříkově jsme byly nuceni řešit nouzově brigádnicí, protože nám onemocněla zaměstnankyně, která měla provoz na starosti. I přes týdenní zaškolení a manuál bohužel některé služby nejsou poskytovány v 100% kvalitě.

      Provozní
      Sylva Janhubová

      Odpovědět

  • Super

    31.1.2018 11:08:37 | Damian

    Świetne miejsce. Polecam

    Odpovědět

  • Ostružná

    31.1.2018 10:45:02 | Michala

    Byla jsem zde s dětmi poprvé. Ubytování čisté, pěkné, příjemě překvapil čaj s konvicí na pokoji. Recepční sympatická, komunikativní. Byli jsme na jídle v restauraci. Jídlo výborné, poklona kuchaři, obsluha příjemná. Díky.

    Odpovědět

  • Náročné 60-tiny

    15.1.2018 14:22:16 | Leoš Prokop

    Dokonce velmi náročné 60-tiny jsem s partou lidí prožil ve Skilandu v Petříkové. (Náročnost byla dána především naším poněkud pestřejším programem). A to se provozovatelé areálu i restaurace všemožně snažili, abych to přežil, což se nakonec povedlo. Tímto jim vyslovuji velké díky a neskonalou vděčnost za veškerou péči nám věnovanou. Pokud by mi mělo být ještě někdy 60 let, tak bych tam jel klidně zas.
    Moc děkujem a určitě se tam zase vrátíme. Doufám že při veselejší a více atraktivní záležitosti než je můj pokročilý věk. :-)
    Děkuji Leoš

    Odpovědět

  • Skiland

    15.1.2018 13:29:45 | Grzegorz

    Witam naprawdę polecam ten hotel .Jeżdzę tam co rok obsługa fajna, bardzo przyjazna śniadania super kręgielnia i bar na miejscu jedzenie w przestępnych cenach .

    Odpovědět

  • Spokojenost jako vždy

    6.12.2017 14:02:18 | Petr

    Vysoký standard v materiální oblasti, ale neméně i v personální.
    Jezdíme se ženou do Skilandu Ostružná řadu let a vždy jsme zcela spokojeni.
    Můžeme jen doporučit.
    Iva a Petr Slabí

    Odpovědět

  • Pohodový víkend v Ostružné

    5.12.2017 8:55:12 | Renata M.

    Již po několikáté jsme byli s přáteli ubytovaní na hotelu Skiland, a opět jsme byli spokojeni. Nedá se nic vytknout. Děkujeme a určitě přijedeme zase.

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.