0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Hodnocení ubytování

    9. 8. 2020 17:03:05 | Milana Soukupová

    Dobrý den,
    byla jsem s dcerou ubytovaná v hotelu v Ostružné, byly jsme velmi spokojené se vším, rády si pobyt zopakujeme.
    Děkujeme :-).
    Milana Soukupová
    P. S. Jen malá drobnost, uvítaly bychom na pokoji ledničku :-).

    Odpovědět

  • Dovolená

    8. 8. 2020 15:10:08 | Vinopal

    Dobrý den. Byli jsme u Vás moc spokojeni. Ubytování čistý. Personál vstřícný. Příroda nádherná. Ještě jsme si u Vás pobyt prodloužili o tři noci. Děkujeme.
    PS: v kuchyňce byl tupý nůž, že ho nedokázal nabrousit ani Váš kuchař ( nutná bruska).
    Vinopal

    Odpovědět

  • Areál Skiland Ostružná - pobyt 7/2020

    8. 8. 2020 12:42:13 | Jan RAKOVSKÝ

    Pobyt se nám velmi líbil. Skiland Ostružná je umístěn na vhodném místě pro všechny možné regionální aktivity i atrakce. Byl čistý, nezničený, dobře vybavený, s milou a vstřícnou obsluhou. Pěkná byla i expozice s hudebními nástroji. Bezproblémové parkování. Trampolíny pro děti. Vybavení a další služby jsme nevyužili - věnovali jsme se hlavně pěší turistice. Pobyt zde každému určitě doporučuji, každý si zde najde své.
    Mám-li vůbec něco vytknout, uvedu rychle vyjedená obecně oblíbená jídla, kt. již nebylo možné doplnit, takže je třeba přijít na jídlo co nejdříve. Ostatní jídlo průměrné. Dále hotel trpí klasickými drobnými neduhy snad všech dovolenkových hotelů: málo háčků/sušáků mokrého oblečení, o koberec drhnoucí vnitřní dveře ruší noční klid, nefunkční většina TV programů, nevhodně umístěné ruční hasící přístroje a inventář v únikových cestách.

    Odpovědět

  • prodloužený víkend 3.-6.7.2020

    7. 8. 2020 21:37:53 | Soňa Havlíčková

    Nejdříve chci poděkovat všem co se podíleli na našem prodlouženém víkendu.Všude čisto,pokoje přiměřeně vybavené.Super varná konvice s hrnky a čajem.Celkem ticho,akorát nad námi bydleli sloni co stěhovali nábytek a bavilo je lítat po pokoji,ale to člověk asi neovlivní.Jinak servis v jídelně byl skvělí.Velký výběr jídel a možnost ochutnat vše,díky bufetu.V okolí velmi dobře značené turistické trasy.Na lanovku to bylo necelé 2 km.Vybavení ne hřišti hlavně pro děti.Skvělá možnost využití půjčovny kol,el.kol,vozíky na děti za kola apod.Obchůdek naproti hotelu.My byli spokojeni a proto jedu na víkend s kolegyněmi z práce.

    Odpovědět

  • Areál Skiland

    7. 8. 2020 17:20:45 | Bára

    Starší, ale funkční vybavení. Hezky rekonstruované sociální zařízení. Pokud trávíte celý den venku a vracíte se jen přespat je pokoj dostačující. Je zde dost policí pro odkládání věcí, trochu méně místa pro pohyb. Hodně špatné je to se zásuvkami, na pokoji byly sice lampičky, ale nebylo je kam zapojit, takže prodlužku s sebou, určitě se bude hodit :-) Budova, kde jsme byli ubytováni je starší, takže musíte počítat se zvuky z vedlejších pokojů a hlavně pater nad vámi. Snídaně výborné, posezení v restauraci nebo na zahrádce také super. Skvělé je vybavení pro děti, které můžete nechat vyřádit na mnoha atrakcích. Velmi milý a ochotný personál, což za stávající situace hodně oceňuji. Místo je centrem, kam míří kolemjdoucí, rodiče s dětmi, takže pokud máte raději klid, tak nebudete úplně nadšeni. A nesmím zapomenout na vláček, který je kousek a na daném úseku vydává opravdu hodně velký hluk. V noci nejezdí tak často, ale ráno vás může vzbudit hodně časně :-)

    Odpovědět

  • Pobyt Skiland Petříkov

    7. 8. 2020 17:14:45 | Petr Szypka

    S pobytem jsme byli opakovaně max spokojeni (byli jsme v celém penzionu SKILAND ubytováni celý týden sami).

    Odpovědět

  • Pochvala

    7. 8. 2020 17:09:06 | Hanka

    S pobytem jsme byli nadmíru spokojeni. Čisté pokoje, super snídaně, skvělá obsluha a příjemný kuchař.

    Odpovědět

  • Vrele doporucuji

    7. 8. 2020 16:32:21 | Alexandr

    Skvely penzion, pokoje ciste a komfortni, vyborne jidlo, mila a vstricna obsluha

    Odpovědět

  • Pobyt Skiland Petříkov

    7. 8. 2020 15:55:42 | Oldřich Vaněk

    Ubytování a strava v pořádku.
    Problémem je sušení hub. Není kde.

    Odpovědět

  • Tomáš a Petra z Milovic

    6. 8. 2020 13:58:52 | Tomáš Medřický

    Ubytování nádherné, moc krásný apartmán byli jsme nadšení. Jídlo, velký výběr, moc chutné pochvala kuchaři. Chtěl bych hlavně poděkovat příjemné obsluze restaurace hlavně KATEŘINĚ a MARINĚ, splnily nám každé přání ochotně a s úsměvem. Jsou to holky na pravém místě, kdyby takové byly v každé restauraci. Ještě jednou děkujeme. Velká spokojenost.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg