0 Kč

SKILAND

Areál Skiland Ostružná, Penzion Skiland Petříkov - jsme členem AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Zájezd do Jeseníků Vaše-exkurze.cz s přespáním v Ostružné

    10.10.2017 9:39:49 | Barbora Nová

    Na penzionu v Ostružné se nám moc líbilo. Vstřícní zaměstnanci, krásné okolí a hezké ubytování včetně výtečné polopenze. Ve všech našich požadavcích nám vyšli vstříc, i přesto, že naší chybou nastalo spoustu komplikací, nakonec dopadlo vše na jedničku. Nejvíce se nám líbilo v restauraci, která je moc pěkná, obsluha usměvavá, výborné jídlo a krásný interiér. Děkujeme moc za příjemné strávení času v areálu Skiland a díky za prohlídku ojedinělého muzea hudebních nástrojů.

    Odpovědět

  • Soustředění závodního týmu Akademie karate Olomouc

    3.10.2017 21:57:07 | Akademie karate Olomouc

    Skvělý ochotný personál, výborná a chutná strava, čisté prostředí, sportovní vyžití v areálu (tělocvična, hřiště ...) Děkujeme za pozvání na hudební vystoupení - zábavu a společné foto pro všechny děti na památku. Doporučujeme pro sportovní kluby ;-)

    Odpovědět

  • Podzimni dovolena

    3.10.2017 21:49:35 | Zdenka Kulova

    Ubytovani velmi pekne a ciste,kuchyne chutna,personal na recepci i v restauraci prijemny,vstricny,nabidka sluzeb pestra.Doporucujeme a urcite jsme tu nebyli naposledy.

    Odpovědět

  • Příjemný prodloužený víkend

    3.10.2017 20:27:33 | Běhalíkovi

    Ubytování čisté, strava výborná, personál milý a ochotný, počasí slunečné, prostě prima prodloužený víkend a k tomu ještě skvělý koncert jako bonus. Moc děkujeme a všem doporučujeme.

    Odpovědět

  • Není co vytkout

    3.10.2017 18:24:21 | Šárka Vodecká

    ubytování služby kuchyně vše perfektní všem doporučuji pobyt v tomhle hotelu

    Odpovědět

  • Perfektni

    3.10.2017 17:16:32 | Poláškovi

    Vybaveni pokoju, cistota, jidlo, vsechno super.

    Odpovědět

  • hodnocení

    3.10.2017 16:51:29 | Bránka Jiří

    Dobrý den.Spokojeni jako vždy,když se u Vás objevíme.Přátelům vřele doporučuji.Bránka.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    29.9.2017 10:25:28 | Pavel

    Dobrý den,
    s firemní akcí u Vás jsme byli velmi spokojeni. Dobré jídlo i ubytování, ochotný personál, pestré sportovní vyžití a zajímavá expozice hudebních nástrojů. Děkujeme.

    Odpovědět

  • Spokojenost

    18.9.2017 16:23:59 | František Vaňous

    dobry den byli jsme velice spokojeni s ubytovanim i s jidlem moc se nam u vas libilo dekujeme

    Odpovědět

  • Letní rekreace rodiny

    11.9.2017 18:45:36 | Marek František

    V letošním roce už jsme byli ve SKILANDu potřetí (2008, 2016) a vždy jsme byli velice spokojeni. Ať s kvalitou a množstvím jídla, tak s ubytováním a čistotou prostředí.
    Ještě jednou za vše děkujeme a zdravíme, Markovi

    Odpovědět

  • hodnoceni

    10.9.2017 20:46:16 | Petr Kovář

    Moc se nám tam líbilo.Ochotny personál. Možnost parkování za branou areálů. Čisté ,příjemné pokoje. Mohu jenom doporučit.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: hodnoceni

      13.9.2017 9:43:04 | Martina Olejníková

      Děkujeme za velmi kladné hodnocení, jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Jen pro upřesnění pro další hosty specifikujeme, že se jednalo o parkování motorek. Autům parkování za závorou nedovolujeme. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás někdy příště.

      Martina Olejníková
      vedoucí recepce

      Odpovědět

  • Skiland

    7.9.2017 20:22:34 | Dagmar

    Byli jsme se vším spokojeni - s ubytováním, personálem, stravou, s celkovým prostředím. Děkujeme za příjemný pobyt, doporučujeme všem

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    31.8.2017 20:51:00 | Karel Zeman

    Pobyt se nám moc líbil, krásné, čisté prostředí, velmi dobré služby, ochotný personál, dobré jídlo, výborné zázemí a vše potřebné pro rodiny s dětmi, doporučujeme,
    Zemanovi

    Odpovědět

  • holčičí dovolená

    31.8.2017 9:19:26 | Silvie Zatloukalová

    byly jsme potřetí, vždy velmi spokojené! Tentokrát vyšlo i počasí a užily jsem poprvé úžasného prostředí - zázemí pro děti. Děkujeme všem. Těšíme se na někdy příště.

    Odpovědět

  • rodinná letní dovolená

    30.8.2017 9:21:12 | Jaroslav Vaňhara

    Byli jsme maximálně spokojeni. Velmi vstřícný a ochotný personál, skvělé jídlo a ubytování, takže se velmi rádi do Skilandu vrátíme.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    30.8.2017 7:31:50 | Jaroslav Neubauer

    Vše v naprostém pořádku Děkujeme

    Odpovědět

  • Penzion Petříkov

    22.8.2017 21:32:42 | Eva Martínková

    Skvělé ubytování, všude čisto, výborná snídaně, milá obsluha.
    Mohu vřele doporučit.

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov-jedna noc

    16.8.2017 7:41:23 | Jiří Pavlín

    Pěkný, čistý penzion. Možnost uložení kol. Trochu problém s tím, že klíče se vyzvedávají v jiném penzionu asi 2 km daleko, ale byla to moje chyba, že jsem si toho nevšiml v propozicích. Jinak vynikající snídaně a skvělá, milá obsluha. Velká spokojenost.

    Odpovědět

  • Jedna noc

    14.8.2017 15:20:19 | Veronika P.

    Sháněla jsem na poslední chvíli ubytování v okolí Ramzové a v hotelu Skiland měli volný pokoj. Už v telefonu byla paní z recepce vstřícná a milá, stejně jako při osobním kontaktu. Hotel je moc pěkný a čistý, vypadá nově. U pobytu jsme měli zaplacenou i snídani, výborné švédské stoly s klasickou ale bohatou nabídkou včetně např. pomazánek (s čímž jsme se často nesetkali). Všude milá obsluha, včetně restaurace, kde jsme měli večer Baconburger s hranolky (lepší domácí bulku jsem dosud neměla).
    Jedinou výtku k hotelu jsme měli a to, že šlo slyšet vrzání postele či podlahy nad námi v pokoji.
    Jinak jsme byli velmi spokojeni. Krásný areál kolem s vyžitím.

    Odpovědět

  • Super víkend

    14.8.2017 14:50:42 | Gabriela

    Děkujeme za super víkend ve Skilandu ... vše perfektní ...

    Odpovědět

  • Vyjádření k pobytu

    13.8.2017 21:06:34 | Jana Cágová

    Dobrý den,
    chtěli bychom vyjádřit velkou spokojenost k našemu pobytu na Vašem rekreačním zařízení. Zejména s ohledem na to, že jsme měli s sebou vnoučka a pro děti je to u vás opravdu super.
    Moc se nám líbilo. Čisťoučko, příjemný personál a dobré jídlo, kterého bylo na večeři až moc.
    Děkujeme, určitě zase přijedeme. Manželé Cágovi a Mikuláš

    Odpovědět

  • Dobré hodnocení

    11.8.2017 20:22:58 | Jana Procházková

    Děkujeme za kvalitní ubytování, příjemné prostředí. Byly jsme s kamarádkou spokojené.
    Navštívili jsme též Dolní Moravu, krásné, máme krásnou zemi.

    Odpovědět

  • pobyt na penzionu v Petříkově

    10.8.2017 8:10:04 | Marie Poláková

    Dobrý den, díky za váš zájem zlepšovat služby ve vašem hotelovém komplexu v Petříkově. V hotelu nás bylo celkem 11 dospělých a dvě děti od 26.-30.7. a byli jsme pobytem velmi spokojeni. Pokoje byly připraveny vč. . povlečení, ručníků a teplou vodou. Snídaně byly velmi bohaté a vydatné k plné spokojenosti. Velmi jsme uvítali možnosti použití bytu vč. kuchyňky bývalého správce kde jsme se mohli po večerech scházet a rovněž připravovat jednoduchá jídla a nápoje. Zaznamenali jsme rovněž stavební úpravy za budovou a velmi bychom uvítali i možnost místa k opekání uzenin ev. grilování. Doporučujeme upravit tlak vody tak, aby i v nejvyšším poschodí byla možnost sprchování a umývání . Na toto jsme upozornili vašeho pracovníka, který přišel na kontrolu objektu. Některé dny byly chladné a po našem požadavku na zatopení nám bylo vyhověno, což jsme s povděkem kvitovali protože jsme měli dvě malé děti. Rovněž v příštím roce bychom v tomto obsazení a termínu se rádi ubytovali ve vašem zařízení.
    S pozdravem pěkného dne Marie Poláková

    Odpovědět

  • Soustředění aerobic

    9.8.2017 20:36:11 | Kristyna

    Bylo to moooooc fajn! Děkujeme za to! :)

    Odpovědět

  • Poděkování

    9.8.2017 20:16:32 | Anna Holčík Šťastná

    Na přelomu července a srpna jsme opět navštívili Skiland a jako vždy můžeme jen chválit. Všichni recepční, paní pokojská i lidé v restauraci byli skvělí, milí, usměvaví a příjemní. A tentokrát navíc chceme poděkovat personálu hotelu za poctivost a ochotu - náušnice, které jsem v hotelu zapomněla, mi obratem poslali domů.
    Děkujeme Vám a už dnes se těšíme na další pobyt. Anna a Petr.

    Odpovědět

  • hodnocení

    9.8.2017 12:00:35 | Jana Leváková

    S ubytováním v hotelu, co se týká čistoty a vybavení naprostá spokojenost, velmi milý a vstřícný personál. Stravování v restauraci velmi chutné, oceňuji výběr ze tří jídel k večeři, při složení jídelníčku si dle chuti vybere každý, ochotná obsluha.
    Při krásném počasí dostatek míst k venkovnímu posezení, jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší věkovou kategorii, která si raději užívá klidu, zahrada vybavená tak, aby se děti nenudily. Za nás velká pochvala a dík všem, kteří se o nás starali.

    Odpovědět

  • Hodnoceni

    3.8.2017 17:11:38 | Jakub Krejci

    Super ubytování, hřiště i restaurace. Naprostá spokojenost s areálem a i kolem projíždějící vláček je příjemné zpestření. Příjemný personál. Velice doporučuji.

    Odpovědět

  • Super areál pro děti

    3.8.2017 14:48:06 | Michael Langr

    Vynikající areál pro rodiny s dětmi, který má všechno: dobrou hospodu s posezením na zahrádce přímo vedle dětského hřiště, atrakce pro děti, vybavenou půjčovnu kol atd. Navíc velmi vstřícnou a příjemnou obsluhu v restauraci i na recepci hotelu. Jediná výtka - zadní dům s rodinnými apartmány je na vyšší cenu trochu spartánsky zařízený, což by až tak nevadilo, podivné je ale např. to. že v celém, pokoji není jediná elektrická zásuvka a jediná v apartmánu je v koupelně, takže např. zapojit si laptop a sednout si k tomu na židli nejde v celém apartmnánu. Ale klasické pokoje v předních budovách jsou bez chyby a celkově super areál!

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Super areál pro děti

      4.8.2017 9:26:58 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za pěkné hodnocení vašeho pobytu. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Ohledně vašeho postřehu k zásuvkám jen dodávám, že v každém pokoji zásuvka je. Jen jste málo hledali :-). Nachází se sice ve vyšším úrovni než jsme zvyklí, což je ale vzhledem k patrovým postelím pochopitelné. Nachází se u okna a vedle již zmíněné patrové postele. Děkujeme za pochopení.

      S pozdravem
      Martina Olejníková
      vedoucí recepce

      Odpovědět

  • Víkend s přáteli

    25.7.2017 8:28:35 | Renata M.

    Už jsme byli ve Skilandu poněkolikáté a tak jako vždy jsme byli velmi spokojeni s ubytováním, stravou v restauraci, službami i bohatými snídaněmi. Určitě přijedeme znovu.

    Odpovědět

  • Rodinná dovolená

    11.7.2017 19:49:42 | Jiří Kratěna

    Byli jsme ubytování v apartmánu. Ubytování bylo skvělé, čisté a pohodlné. Vybavení apartmánu odpovídalo popisu na internetu. Dokonce i předčilo svoji výbavou, počtem talířů, hrníčků, skleniček, příborů, atd.
    Možnosti vyžití u hotelu je pro rodinu s dětmi dobré.
    Stravování v restauraci předčilo naše očekávání. Zkrátka bylo vynikající. A to máme tři dcery vychované na domácí stravě.
    Trochu nás během pobytu zarazilo, že po dvou dnech pobytu bylo před okny postaveno lešení a provádělo se broušení a natírání dřevěného obložení.
    Nejvvíce mně ale zklamalo poskytnutí slevy na RegioCard. V podmínkách bylo uvedeno, že se poskytuje sleva 30% na bowling. V době od 10:00 do 16:00 hodin. Tak jsme toho jeden den využili. Jaké ale bylo rozčarování, když při placení na baru, kde jsem před placením hlásil, že máme slevovou kartu, tak vyjeli účet na plnou cenu a sdělili mi, že jsem měl slevu uplatnit už při rezervaci na recepci hotelu. A neochota jak v restauraci, tak na recepci s tím něco udělat. Bylo mi vysvětleno, že sleva se má hlásit při rezervaci. Nechtěl jsem si kazit dovolenou, tak jsem na tím mávl rukou.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Rodinná dovolená

      12.7.2017 9:25:06 | Martina Olejníková

      Dobrý den,
      děkujeme za velmi pěkné hodnocení vybavení apartmánů, vyžití pro děti a stravy. Věříme, že tyto aspekty kladně převážily nepříjemnou situaci s bowlingem. Sleva 30% na bowling platila v zimní sezóně a již není aktivní. Omlouváme se, že se k vám tato informace nedostala již při rezervaci bowlingu. Nicméně na našich stránkách i stránkách RegionCard v letní sezóně není zmíněna žádná sleva na bowling v našem zařízení. Využít ji lze pouze na půjčovnu sportovního vybavení, tenisové kurty a vstup do expozice.

      Děkujeme za pochopení.

      Odpovědět

  • Skiland

    11.7.2017 12:26:08 | Zdeňka

    Byli jsme u vás ve Skilandu ubytování poněkolikáté. Vždy jsme byli ubytování v hotelu (kde jsme byli vždy maximálně spokojeni se všemi službami), tentokrát na vedlejší budově. Sháněli jsme ubytování na poslední chvilku, tak jsme byli rádi, že se volný pokoj našel. Při objednání nám bylo řečeno, že se jedná o dvoupokoj se společným sociálním zařízením a bude to stát tolik a tolik. Že můžeme přijet kdykoliv, že je pokoj připraven. O to víc jsme byli překvapeni, když nejprve pokoj připraven nebyl (ale to je v pořádku - na poslední chvíli se ubytovali hosté.. to se nic neděje..) Víc nás překvapilo, když jsme se ubytovali.. Přeci jen víme, že na hotelu byly vždy k dispozici ručníky a osušky, televize, fén.. Automaticky jsme tyto věci nebrali a musím říct, že především osušky nám tedy po tůře hodně chyběly. Byli jsme zklamaní, že jsme na to při telefonickém objednání nebyli upozorněni.. Kdybychom k vám jeli poprvé - člověk si vezme všechno, protože neví. Ale bylo to po několikáté, tak jsme věci nebrali a dopadli jsme takto:-( V tu chvíli nás to opravdu hodně naštvalo (když jsme se ptali na recepci, bylo nám řečeno, že osušky jsou pouze na hotelu. Ocenila bych tedy alespoň třeba nabídnout osušku za nějaký poplatek..). Každopádně jsme se poučili, ale bylo to opravdu velmi nemilé. Jet na víc nocí... nevím,, jak bychom fungovali.... Kdybychom nezaplatili hned při příjezdu - určitě bychom tam tentokrát nezůstali.... Dívali jsme se potom na internet a tam informace jsou, ale když jedete na jistotu tam, kde to znáte... Příště jedině na hotel, nebo s osuškami..:-)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Skiland

      11.7.2017 16:11:49 | Sylva Janhubová

      Dobrý den,
      děkujeme za vaši opakovanou návštěvu našeho areálu.
      Jak jste sama v hodnocení zmínila, byli jste ubytováni v rodinném penzionu, který se svým vybavením liší oproti certifikovanému hotelu ***superior. Nelze tedy předpokládat, že veškeré vybavení bude stejné jako v hotelové části. Veškeré vybavení je detailně popsáno na našich stránkách, kde každý typ ubytování má svoji podstránku. Bohužel z kapacitních a časových důvodů nelze vysvětlovat rozdíly každému zákazníkovi zvlášť.
      Minulý týden byl z důvodu dvou červencových svátků velmi náročný. Klientů a práce bylo hodně. Při dotazování na recepci ohledně osušek pravděpodobně došlo ke komunikačnímu šumu a nebylo pochopeno, že máte o osušky zájem, jinak by vám byly poskytnuty. Recepce se domnívala, že se pouze ptáte, zda na penzionu jsou osušky.
      Děkujeme za pochopení.

      Odpovědět

  • prodloužený víkend

    10.7.2017 18:59:27 | Prochzka Aleš

    Vše super strava ubytování vyžití okolí ale hlavně při našem pobytu super skvělá obsluha
    usměvavá,příjemná a hlavně ochotná v jakoukoli hodinu obsluha opravdu velká jednička
    s hvězdičkou ty si hýčkejte!!!
    ještě jednou děkujem s pozdravem Procházka Aleš

    Odpovědět

  • hodnocení

    10.7.2017 16:20:49 | Robert Novák

    Ubytování a restaurační zařízení hodnotím velmi pozitivně. Ubytování čisté a příjemná obsluha. V budoucnu určitě uvažuji, že znovu navštívím Horský Hotel Skiland. RoNo

    Odpovědět

  • Škola v přírodě

    8.7.2017 21:30:34 | Petra Chválová

    Na konci června jsme u Vás byli na ŠvP. Již samotné objednání ubytování a ochota z Vaší strany při řešení rezervace mě potěšila. Po příjezdu jsme byli mile překvapeni, že vše, co bylo slíbeno, bylo dodrženo. Pěkné ubytování, vše čisté, výborná strava, kterou si děti pochvalovaly. Dobře vybavený areál zahrady pro mnoho aktivit.

    Odpovědět

  • Školní výlet 9. třídy

    21.6.2017 18:41:46 | Petra Němečková

    Strávili jsme v Ostružné tři dny a s ubytováním i stravou jsme byli velmi spokojeni. Sportoviště bylo perfektní a všichni si to moc užili.

    Odpovědět

  • Školní výlet

    21.6.2017 0:07:39 | Lenka Kutálková

    Strávili jsme tady na školním výletě sice jen dva dny, ale byli jsme moc spojeni, jak děti tak i my učitelé.
    Moc hezké ubytování, výborné jídlo, spousta aktivit pro děti venku i večer uvnitř v tělocvičně, zajímavá expozice hudebních nástrojů, a hlavně moc hezký přístup celého personálu, což dělá opravdu velmi dobrý dojem. Určitě doporučíme ostatním.
    Gymnázium Krnov, sekunda

    Odpovědět

  • Great cooperation!

    20.6.2017 18:36:06 | KlubSulek

    Again everything was perfectly preapred :) Thank you for your cooperation and care!

    Odpovědět

  • firemní akce

    20.6.2017 16:57:15 | Kateřina Benešová

    Strávili jsme zde dva velmi příjemné dny s pěkným počasím. Zázemí pro všechny sportovní i školící aktivity bylo výborné, jídlo velmi chutné, personál vstřícný a usměvavý. Bylo nás cca 100 účastníků a kupodivu všichni byli spokojeni a nadšeni. Ještě jednou děkujeme pí. Janhubové, Dvořákové a pohodovým číšníkům za luxusní zajištění.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    20.6.2017 16:30:13 | Ester Hejtmánková

    S ubytováním a službami jsme byli maximálně spokojeni.
    Hlavně oceňuji milý a vstřícný přístup personálu.
    Ještě jednou děkuji!

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    20.6.2017 15:35:57 | Gabriela Kadlecova

    Žáci 8. třídy i my učitelé jsme byli maximálně spokojeni. Nádherné prostředí, chutné jídlo, ochotný personál.
    ZŠ Ostrovačice

    Odpovědět

  • hodnocení

    15.6.2017 10:42:21 | PhDr.Zuzana Babuščáková

    dobrý den,
    hodnocení je maximálně pozitivní, byli jsme spokojeni se všemi službami na 150%, šíříme všude jen samá pozitiva :-)
    moc děkujeme za příjemný pobyt a vstřícnou a milou komunikaci
    Z.Babuščáková
    GJŠ Přerov

    Odpovědět

  • Škola v přírodě 5.-9.6.2017, deváťáci Ostrava

    14.6.2017 9:39:38 | Honza Straka

    No super...
    Ubytování, jídlo, ochota personálu, prostě celkový dojem na jedničku s hvězdičkou :)
    Děkuji za velmi příjemný týden a opravdu doporučuji všem.

    Odpovědět

  • hodnocení pobytu 5.-9.6.2017

    14.6.2017 9:23:40 | Kateřina Donéeová

    Děkujeme nejen za krásné ubytování, skvělou stravu, příjemné prostředí, širokou nabídku aktivit a volnočasového využití, ale také velmi děkujeme za milý přístup, ochotu a vstřícnost. Moc , moc, moc se nám u Vás líbilo! Jsme přímo nadšení a už teď se těšíme, až k Vám zase přijedeme! Děti o škole v přírodě a (jak říkají sami) "naprosto TOP ubytování" mluví ještě dnes. :-)

    S pozdravem,
    Kateřina Donéeová a žáci 5. A, Brno

    Odpovědět

  • mezinárodní setkání (ČR+SR)

    8.6.2017 16:06:14 | Jiří Navrátil

    Setkáváme se pravidelně koncem jara s přáteli (převážně stavaři) ze Slovenska, dosud na krásných místech na Slovensku. Loni vyjádřili přání setkat se někde v Čechách. Jedná se o prodloužený víkend se zajímavou náplní. Ve Skilandu jsem byl několikrát (pan majitel je spolužák), proto jsem navrhnul tuto lokalitu s programem VPE Dlouhé Stráně, Velké Losiny a podle přání toulky po okolí. Pobyt se mimořádně vydařil po všech stránkách - program, počasí, jídlo, pití, personál nám vyšel ve všem vstříc - nemělo to chybu.
    Mám pověření jménem celé 20 ti členné výpravy ještě jednou poděkovat.

    Odpovědět

  • třídní sraz absolventů SPŠCH

    22.5.2017 8:39:08 | Miloš Řezníček

    Předrazí přátele!
    Pan Řezníček přivedl partu a představil půvabný pás pohoří patřící prý Pradědovi. Pak postupem pátků pokračovalo přátelství poskytující přístřeší.
    Především prosíme panstvo povolit poděkování prostřednictvím písma a papíru:
    Příkladná péče, pohodlné pokoje, přechutné papáníčko, příroda, prostředí, pohoda, popovídání i pozpěvování provází přitažlivost pro partu plánovat, přijíždět, pravidelně prožívat poslední polovinu půlstoletí právě pod paží pohostinnosti.
    Prima, prima, prima!
    Pac a pusu, pá pá,
    Prastudenti CH4A, Přerov

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    21.5.2017 14:00:57 | Ingrid

    Vřele doporučuji pro procházky přírodou Jeseníků. Všude čisto, hezky, příjemně, zejména lze doporučit vegetariánskou stranu :-) Děkuji za starostlivost.

    Odpovědět

  • Ubytování a jídlo na Skilandu

    18.5.2017 21:34:06 | Jaroslav Černý

    Ubytování vzhledem k ceně naprosto v pohodě, jídlo výborné, obsluha velmi příjemná. Rád doporučuji.

    Odpovědět

  • Místo pro zimní i letní dovolenou

    18.5.2017 6:48:08 | Vladimír Holub

    Ideální místo pro ubytování v letních měsících pro túry nebo v zimních měsících pro zimní sporty. Ubytování příjemné, pokoje v pěkném stavu. Doporučuji.

    Odpovědět

  • Firemní akce

    16.5.2017 9:10:17 | Hana

    Dobrá organizace, ochotný personál, pěkně vybavené a čisté pokoje, chutná a bohatá snídaně, spousta vybavení pro venkovní vyžití pro děti, výborná lokalita pro pěší i cyklovýlety. Příjemně strávený prodloužený víkend. Doporučuji!

    Odpovědět

  • SUPER pobyt

    12.5.2017 8:55:28 | Lukáš

    Čisté pokoje, dobré jídlo, pohoda a krása okolních hor. Ochota personálu. Ideální výchozí bod pro turistiku či výlety.

    Odpovědět

inPage.cz - webové stránky, doména a webhosting snadno.