0 Kč

SKILAND

Areál Skiland Ostružná, Penzion Skiland Petříkov - jsme členy AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • hodnocení

    10.6.2019 12:39:04 | Veronika Křesťanová

    Ubytování pěkné, čisté. Pokoje jsou útulné s vybavenou kuchyňkou.

    U 3* hotelu bych ale očekávala dobrou kávu ke snídani, nikoliv pouze možnost uvařit si instantní, širší výběr nabídky ke snídani a průběžné/rychlejší doplňování.

    První snídani jsme absolvovali s "dětským" zájezdem, snídaně odpovídala snídani pro děti dle požadavků učitelky - párečky, šunka, sýr, žádná káva, žádná vajíčka, džus. Cením si ale dotazu obsluhy, zda nechceme míchaná vajíčka. Kávu jsem si musela objednat u baru za úhradu.

    Půjčení elektrokol výborné - ochotní recepční.

    Odpovědět

  • Super

    7.6.2019 17:30:32 | Kristyna Volejnikova

    Výborná poloha, fajn poměr cena, kvalita, super ochotný personal a naprosto úžasná kuchyně. Jedině bych malinko vylepšila rychlost doplňování snídaní, ale jinak super!

    Odpovědět

  • hodnocení

    7.6.2019 14:23:41 | Malotovi

    Díky za pobyt u Vás, který byl bezvadný!!!!! Prostředí, ubytování,jídlo a obsluha potěšení.
    A nesmíme zapomenout na hudební muzeum a příjemná hudba při jídle, skvělé!
    Budeme se snažit k Vám zase vrátit.
    Na shledanou

    Odpovědět

  • Každoroční pobyt

    7.6.2019 10:41:49 | František

    Jezdíme do Ostružné každý rok na prodloužený víkend. Opět se nám u Vás moc líbilo, všecho bylo OK. Personál na recepci ochotný, vstřícný a usměvavý.
    Restaurace je krásná. Bohužel to mělo ale jednu kaňku a to, že nám obsluha v restauraci markovala něco jiného, než jsme měli objednáno-chybička se asi vloudila...

    Odpovědět

  • Apartmán č.4

    4.6.2019 15:53:23 | Věra Bartoňková

    Uplynulý víkend jsme strávili v Jeseníkách, ubytování na jednu noc jsme si zamluvili v hotelu Skiland Ostružná. Bydleli jsme v apartmánu 4, ubytování překrásné, čisté, vybavené vším, co člověk potřebuje, na recepci velmi ochotní, všechno na jedničku. Jen s jednou věcí jsme nepočítali. Apartmán je přímo nad restaurací a v restauraci byla ten den svatební hostina s hudbou. Být svatebčan, budu nadšená, leč jako turista, který se chce na druhý den vyspat už jsem tak nadšená nebyla. Neuvěřitelně hlučná hudba, s přehledem šlo identifikovat, co se právě hraje, duněl nám celý pokoj a to bez nadsázky. Tak to šlo do cca půl druhé. Byli jsme 4 dospělí, ale nechtěla bych opravdu být třeba v roli mámy s menšími dětmi a toto řešit. Přimlouvám se za to hosty nad restaurací o chystané svatbě alespoň informovat, aby měli možnost volby, případně nabídnout prostě jiný pokoj . Jinak jsme opravdu byli moc spokojení a hotel můžu doporučit :-)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    14.4.2019 18:19:31 | Petra

    Děkujeme za příjemný víkendový pobyt s našimi klienty. Personál byl velmi vstřícný a ochotný akceptovat naše požadavky. Pokoje byly čisté a uklizené. V restauraci bylo jídlo vynikající, bohatý raut, který byl průběžně doplňovaný. Rovněž personál v restauraci má proklientský přístup. Děkujeme za hezký víkend a vřele všem doporučujeme hotel i restauraci navštívit!!

    Odpovědět

  • Ozdravný pobyt

    12.4.2019 18:43:09 | Jan Veselý

    Absolvovali jsme u vás ozdravný pobyt se 170 žáky a byli jsme velice spokojeni. Děkujeme a rádi se k vám budeme vracet.

    Odpovědět

  • HODNOCNÍ

    5.4.2019 11:34:44 | Marcela

    Vážení,

    Ještě jednoubych chtěla poděkovat za pohodu, kterou jste nám připravili. V hotelu byl pořádek, průběžně uklizeno a vše v pohodě. Na recepci byli také vždy ochotní a milí lidé.

    Také v restauraci nám vyšli se vším vstříc. Oba provozní byli velice milí, příjemní a ochotní.
    Jedna drobnost, která nás moc netrápila, protože klíče dětem nedáváme bylo to, že klíče moc nefungovaly. Také již léta smrdí odpady na pokojích.

    Ještě jednou děkuji a těším se za rok.

    Odpovědět

  • Ozdravný pobyt pro děti

    2.4.2019 21:03:27 | Jiřina Kowalczyková

    V březnu jsme strávili s téměř 80 žáky naší školy 12 dnů ozdravného pobytu v areálu Skiland. Můžu jménem všech pedagogů i dětí doporučit: krásné ubytování, čistota v celém areálu, výborná a bohatá strava, velmi vstřícný personál-nic nebyl problém, nádherné okolí vhodné pro pořádání výletů. Děti si pobyt krásně užily. Rádi se vrátíme někdy příště.

    Odpovědět

  • Hezké ubytování

    20.3.2019 9:30:34 | Petr V

    Byli jsme s dcerou na jarní prázdniny, už asi potřetí. Chválím bufet na večeři, je to lepší než obsluhovaná večeře, nečekáme a dáme si kolik máme hlad :-) Vždy si vybereme. Ubytování fajn, pěkné, jen trochu bezohlední sousedi nad námi (resp. jejich dvě náctileté dcery). které neskutečně dupaly (pokoj nad námi) i kolem 23.h když šli spát. Upozorněni ,ale bylo jim to jedno. Jinak sněhu bylo na běžky a snídaně byly na dobré úrovni.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Hezké ubytování

      20.3.2019 15:01:49 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za vaše hodnocení.

      S pozdravem
      Martina Olejníková
      recepce

      Odpovědět

  • Jarda

    9.3.2019 9:18:04 | Jarda

    Byli jsme s rodinou ubytováni na pokoji P11 a musím říct, že ubytování je na velmi vysoké úrovni. Jedná se o podkrovní pokoj, ale pokoje jsou velké a krásně čisté. Všude plno skříní (vestavných) pro odložení věcí. Lyžárna hned u vchodových dveří v přízemí, která je plně vytápěna. K ubytování nemám co vytknout. Jedině to, že po celodenním lyžování se nám už moc nechtělo šlapat do 3. patra kde byl umístěn pokoj, ale to se dalo přežít. Jídlo také výborné. Večeře až moc pestré (raut). Být tam 14-dnů tak domů přijedu jak meloun :).
    Vše co jsme využili bylo na vysoké úrovni. Taktéž i chování personálu hotelu a restaurace. (ikdyž do dneska nevím proč barman mé ženě stále říkal slečno, když věděl, že je vdaná :):):) )
    Určitě přijedeme zas. Aspoň žena říkala.....

    Odpovědět

  • Pohodový víkend

    8.3.2019 15:57:53 | Radek

    Příjemná ubytování i personál, útulná restaurace a výborné jídlo. Byli jsme moc spokojeni a skvěle jsme si to užili.
    Problém byl pouze s parkováním. O víkendu se menší parkoviště poměrně rychle naplnilo a museli jsme hledat místo jinde.

    Děkujeme celému personálu :-)

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny ve Skilandu

    8.3.2019 6:12:48 | Tomáš Netolický

    Spokojenost po všech stránkách! Pouze systém stravování se ze začátku jevil mírně nedokonalý (nějací hosté před naším příchodem na první večeři nahlásili čísla našich pokojů), ale to se záhy napravilo. Kuchyně výtečná! Úžasný týden plný zážitků a kvalitních služeb.
    Děkujeme!

    Odpovědět

  • Hodnocení Skilandu

    7.3.2019 11:47:35 | Milada Škorpilová

    S ubytováním i stravováním jsme byli maximálně spokojeni.

    Odpovědět

  • Penzion Petříkov

    7.3.2019 10:00:20 | Dominik Hybler

    Osobně jsem se nezúčastnil, ale kolegové byli z ubytování a polopenze velmi nadšení. Děkuji za vstřícnost během domlouvání ubytování.

    Odpovědět

  • Skiland

    7.3.2019 9:35:34 | Pavla

    Vše bylo v pořádku, byly jsme spokojený. Příště určitě zase rády prijedeme. :)

    Odpovědět

  • ubytování SKI land

    7.3.2019 8:46:10 | michala

    byli jsme ubytovaní v apartmánu. Maximální spokojenost. Apartmán byl prostorný, nově zařízený, čistý. Vůbec nic nemůžu vytknout. Příští rok zase.

    Odpovědět

  • Skiland

    7.3.2019 8:33:20 | Daniela

    Ráda doporučím,, vše jak má být,, spokojeni,,

    Odpovědět

  • Super

    7.3.2019 6:51:57 | PIpec

    Maximální spokojenost po všech stránkách. Nemám, co bych vytknul nebo kritizoval. Všem doporučuji.

    Odpovědět

  • hodnocení ubytování

    6.3.2019 23:43:07 | Lenka Holásková

    Ubytování vhodné spíše pro žáky základních škol, ale ne pro rodiny s dětmi. Branku ke vchodu k ubytovací budově jsme neměli šanci najít, bez označení a úchytky vypadala jako část plotu. Když jsme byli navedeni obsluhou, nešly pro změnu otevřít vstupní dveře. Po pár minutách boje se nakonec podařilo. Ten samý problém nás čekal u vstupních dveří do pokoje. To jsme si mysleli, že snad ani klíč neodpovídá do zámku. Pokoj spíše turistický, dveře od WC nešly zavřít, natož zamknout a pořád se otvíraly, což je docela špatné když bylo WC pro dva pokoje dvou různých rodin. Kuchyňka naprosto špatně vybavená. Pro několik pokojů (odhaduji 8-10) byla jedna kávová lžička, prasklá žárovka v kuchyňce, zapáchající lednice a ani jeden kuchyňský nůž např. na krájení pečiva. Snídaně jsme naštěstí neměli, protože cena 70 Kč za dítě, které si vezme max. 1 rohlík a hrnek kakaa, je přemrštěná. O bowlingu v restauraci, který jsme si osobně objednali na dvě hodiny a po odehrané hodině nás pakovali, že na druhou hodinu tam mají objednané jiné hráče snad ani nebudu už psát...

    Odpovědět

  • Narozeniny

    6.3.2019 21:11:29 | Silvie Zatloukalová

    ...Ostružná a Skiland je náš častý útěk z reality. Já a má dcera si tam vše vždy užijeme nádherné chvíle . Tentokrát o to krásnější, že jsme tam oslavili mé narozeniny. Nejkrásnější narozeniny co si pamatuji. Vše vyšlo na 100%

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov

    6.3.2019 20:24:38 | David Bečvář

    Do penzionu Skiland Petříkov jezdím od roku 2013 (to možná ještě ani nebyl pod Vámi?). Takže ho dobře znám a jsme tam spokojeni. Nicméně musím Vám zkritizovat snídaně. Měl jsem je naposledy v roce 2017, byli jsme spokojeni, nicméně dvě malé děti se spokojili každý den s mističkou mléka a čokokuliček, takže se nám moc nevyplatilo v penzionu snídat (cena blížící se 100 Kč/osoba je dost přemrštěná :-(). Loni jsem snídaně neměl, ale polovina osazenstva na snídaně chodila a moc spokojená nebyla... často už v půl deváté byla nabídka značně probraná a nebyla doplňována. Letos byla situace ještě o hodně horší a téma snídaně se tam často probírala :-(. Poměr cena/výkon bohužel velmi slabé... (týká se snídaní!)

    Odpovědět

  • Lyžařský kurz SŠ

    6.3.2019 19:10:54 | Roman Gregor

    Ubytování čisté a naprosto vyhovující, velkou výhodou jsou sušáky na lyžařské boty. Jídla bylo dost, bylo chutné, ale složením spíše vhodné pro 1.stupeň ZŠ. Bohužel v kdysi známém lyžařském areálu Petříkov se zastavil čas před 30 lety.

    Odpovědět

  • Doporučuji

    6.3.2019 17:37:24 | Šárka

    Skvělé, čisté ubytování. V zimě na ideálním místě kvůli výběru sjezdovek. Měli jsme polopenzí a jídla byla super a veliký výběr. Určitě se vrátíme 🙂

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny

    6.3.2019 16:06:13 | Markéta

    S tímto ubytováním jsme bohužel nebyli spokojeni. Po otevření dveří to byl docela šok. Fotky neodpovídají realitě. Nenapadlo by nás kam jedeme. Vypadalo to tam jak z dob filmu Sněženky a machři, takže pro bandu teenagerů dobrý, ale ne pro rodiny s dětmi. A ještě když nefunguje zámek a nikdo to ani za 3dny neopraví byl mazec. Když se nemůžete dostat z pokoje ven.. A to nebyl jen náš pokoj. Problém se zamykáním měli i v jiném pokoji a i v lyžárně. Bohužel.

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny

    6.3.2019 15:45:04 | Alena Jinšíková

    Vše super, mohu doporučit 👍

    Odpovědět

  • 5 nocí jarní prázdniny

    6.3.2019 15:29:17 | Jana

    Pokoje i sociálka pěkné, čisté, každý den vynesené odpadky. Personál milý a vstřícný. Polopenze formou bufetu bohatá a velmi chutná. Za nás super, můžeme doporučit a rádi se někdy vrátíme.

    Odpovědět

  • Jedna noc při pravidelném přechodu Jeseníků

    20.2.2019 9:42:05 | Roman Vajčner

    Ubytko v rodinném penzionu na jednu noc, naprosto napohodu. Velmi kvitujeme lyžárnu se sušákem na boty.
    Večeře v restauraci luxusní a servis naprosto bezchybný a hlavně přívětivý, žádné kyselé ksichty, prostě normální lidi i když mají fofry.
    Snídaně by mohly začínat už o půl osmé (to kdyby jsme do stopy chtěli vyrážet dřív nebo si chtěli nechat trochu slehnout tu parádní snídani :))

    Za rok se těšíme zas.

    Odpovědět

  • Opinia w sprawie pobytu w SKILAND

    13.2.2019 19:47:38 | Jarek Serba

    Kolejny rok bardzo miło spędziliśmy tydzień z 80-osobową grupą w Pensjonacie, apartamentach i hotelu SKILAND.
    Nie było problemu z komunikacją, zakwaterowanie bardzo wygodne, czysto i ciepło. Bardzo przyjazna atmosfera dla dzieci i młodzieży.

    Odpovědět

  • termín 10-13.1.2019

    11.2.2019 21:13:27 | Zdeněk Toman

    Přijela se ubytovat parta mladých lidí,kteří dělali celou noc bordel,že se nedalo dvě noci spát, až do rána do 4h.Divím se že nikdo nezavolal policii,jsme naštvani že to nikdo neřešil.
    Prostě děs a hrůza.
    Zdraví
    Zdeněk Toman

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: termín 10-13.1.2019

      12.2.2019 7:55:01 | Petr Konupčík

      Dobrý den, děkujeme za recenzi, i když negativní. V první řadě bych chtěl podotknout, že skupina byla ubytována na penzionu v Petříkově a nikoliv v Ostružné. Za druhé jsme se o nějakých problémech s touto skupinou dozvěděli až po skončení jejich dvoudenního pobytu, takže už nebylo co řešit. Kdyby nás někdo kontaktoval během toho, co dělali "bordel", určitě bychom situaci řešili. Příště nám proto prosím dejte vědět ihned. Děkujeme.

      Odpovědět

  • Firemní akce pro zákazníky

    11.2.2019 18:56:04 | Filip Svoboda, DentaSun

    Děkujeme za bezchybný servis, velmi dobré jídlo, příjemné prostředí. Vše, co bylo dohodnuto, bylo ze strany ubytování splněno. Můžeme vřele doporučit.

    Odpovědět

  • Lyžařský výcvik

    11.2.2019 12:41:29 | Roman Pazdera

    Dobrý den,

    na LVZ jsme byli u Vás poprvé a byli jsme maximálně spokojeni. Velmi pěkné ubytování, vynikající a hojná strava, vstřícný a ochotný personál. Již máme rezervovaný pobyt na příští rok.

    Pazdera

    Odpovědět

  • Waldorf ZŠ Olomouc 3.tř.

    11.2.2019 11:14:44 | Vendula Czedronová

    Dobrý den, byli jsme u Vás v Petříkově již po třetí, loni jsme měli malé připomínky k teplotě jídel, letos nelze co vytknout, můžeme jen chválit a chválit, vřele Vás doporučujeme všem!

    Odpovědět

  • Lyžařský výcvik

    11.2.2019 10:20:55 | ZŠ a MŠ Dolní Rožínka

    Krásné prostředí, ubytování perfektní, strava dobrá.

    Odpovědět

  • příjemné ubytování

    18.9.2018 14:43:42 | David

    velmi příjemná paní na recepci. kuchyně standardní, vybere si každý :) ceny také standardní. ubytování pěkné, čisté, výhoda dětské hřiště přímo u hotelu. doporučuji.

    Odpovědět

  • skvělý pobyt

    4.9.2018 14:09:35 | Martina Lakomá

    Byli jsme u Vás na firemním pobytu a nemohu nic vytknout. Vše bylo perfektní. Krásné prostředí, výborná kuchyně a perfektní domluva. Ráda se opět vrátím.

    Odpovědět

  • vylet na skilandu

    30.8.2018 16:36:13 | Honza

    zdarec jsu u vas spokojeny s ubytovanim i s personálem jezdim sem porad když mam cas hory me strasne pritahuji je tu pekne a strasne rad sem jezdim nemenil bych ubytovani muzu doporucit

    Odpovědět

  • Pobyt na Skilandu

    20.8.2018 15:35:21 | Václav Kojan

    Dobrý den paní Olejníková,
    vrátili jsme se ze zájezdu s ubytováním ve Vašem zařízení. Vznikla pro mě morální povinnost poděkovat Vám osobně za trpělivost s vysvětlováním mých četných organizačních dotazů a připomínek a současně předat poděkování všech účastníků našeho zájezdu vstřícný přístup Váš a Vaší kolegyně na recepci za vstřícnost při vybavování různých drobností našich účastníků. Pochvalu vyřizuji i za vybavení a čistotu pokojů a společných prostorů.
    Nemohu samozřejmě vynechat ani pochvalu za stravu a přístup personálu v restauraci. Prosím proto jménem všech účastníků našeho zájezdu o tlumočení této pochvaly i vedení restaurace, potažmo i obsluhujícímu personálu. Budeme všichni rádi vzpomínat.
    S přátelským pozdravem

    KOJAN Václav

    Odpovědět

  • Krásná dovolená na úžasném místě

    6.8.2018 12:12:10 | Zepřalkovi

    Velmi krásný areál pro rodinou dovolenou a skvělé výchozí místo k výletům. K ubytování nemáme žádné výhrady, čistý pokoj i koupelna. Zaměstnanci byli velmi ochotní a příjemní. Kladně hodnotíme i množství aktivit, které se dají po večerech podnikat přímo v areálu. Snídaně a večeře byly dostatečné a chutné. Personál jak hotelu, tak restaurace vždy ochotný a příjemný. Děkujeme za krásnou dovolenou Zepřalkovi

    Odpovědět

  • V pohodě

    31.7.2018 15:05:01 | Jan

    Krasne prostředí v okolí, ucházející ubytování, velmi ochotný personal, snídaně nepřekvapila ani nezklamala,nebyli jsme tu poprve ani naposledy. Doporučuji těm, kteří jedou do Jeseníků za krásou přírody a nehledaji vyložený přepych, ale pohodové ubytování v hotelu s milým personálem a dostatkem vyžití pro děti i dospělé.

    Odpovědět

  • Hodnotenie

    31.7.2018 8:33:15 | Vladimir Serafin

    Ubytovanie v penzione v Ostruźné sa mi nepacilo. Izby zariadené ako na internate za socializmu. Ani len blba telka. Clovek aby vecer kukal do stropu ak sa mu este nechce spat.

    Odpovědět

  • Dovolena

    30.7.2018 13:32:11 | Valérie Krčová

    Ve dnech 25.-29.7. 2018 jsme i Vás byli s našimi známými ubytování v areálu SKILAND v Ostružné. Ubytování krásné, čisté.. jediné co bylo nic moc tak teplota vody která po nastavení na teplou dost haprovala a tekla ledová ( nam to nevadí,ale naše 4 měsíční dcera měla docela infarkt...) .. Restaurace super, snídaně dostacujici. ( možná až nad rámec... 4 dny = 4 kg nahore🤣) .. Areál krásný, akorát bych zavedla nějaké koše po areálu :) jinak dovolená úžasná, příští rok rádi přijedeme :)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Dovolena

      30.7.2018 16:55:31 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za váš podnět. Informace o tom, že je problém s teplou vodou se bohužel k nám nedostala a žádný z dalších ubytovaných hostů si na tento problém nestěžoval. V případě nahlášení problému recepce reaguje okamžitě a situaci by řešila.

      S pozdravem
      Martina Olejníková
      vedoucí recepce

      Odpovědět

      • Re: Re: Dovolena

        5.8.2018 16:59:05 | Valérie Krčová

        Dobrý den. Dělalo to na pokoji jen nam, známí to měli také bez problémů... o nic nejde, dcera sice byla trošku vyplašená, ale jinak žádná hrůza.. není to nijak závažný problém.. a když když si vzpomenu na milý personál jak na recepci, tak v restauraci, výborne jídlo a krásné prostředí,tak mě nějaká teplota vody netankuje... :)

        Odpovědět

        • Re: Re: Re: Dovolena

          5.8.2018 20:25:02 | Sylva Janhubová provozní Areálu Skiland

          Děkujeme a těší nás, že od nás odjíždíte spokojeni i když se vloudil technický problém:))) Někdy příště na viděnou:)))
          S pozdravem
          Sylva Janhubová - provozní

          Odpovědět

  • Pobyt v penzionu Petříkov

    30.7.2018 7:55:15 | Jarda Plocek

    Dobrý den,
    ve dnech 18.-22.7.18 jsme ztrávili pěknou dovolenou v penzionu SKILAND Petříkov (rodina Poláková, Bučková a Fenclová). Všichni hodnotí pobyt v penzionu velmi pozitivně, pokoje byly vzorně připraveny včetně povlečení, ručníků a k dispozici byla ihned po příjezdu k dispozici teplá voda. Rovněž jsme ocenili přitopení v některých chladnějších dnech. Použili jsme rovněž dobře připravené místo pro opékání a grilování. Kuchyňka nám dobře posloužila pro přípravu jídla, protože jsme měli štěstí na houby, mohli jsme si rovněž uvařit houbovou polévku a guláš. Měli jsme také pěkné počasí. Penzion je dobře umístěn a slunce tam svítí až do půl osmé. Jen je málo stínu a velmi bychom ocenili dva slunečníky před domem. Díky za pěknou dovolenou a ve druhé polovině července příštího roku bychom opět chtěli ztrávit několik dní v Petříkově.
    Rodiny Poláková, Bučková a Fenclová

    Odpovědět

  • hodnocení

    14.7.2018 15:26:20 | K. Kadlec

    Byli jsme u vás i v zimě. Těšíme se zase. Nastavení vašich služeb nám vyhovuje. Cenově přijatelná dovolená pro nenáročnou rodinu i s dětmi. rád Vaše zařízení doporučím.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    12.7.2018 22:48:10 | Lucie Štěpánková

    Byli jsme u vás moc spokojení. Nemám co vytknout, snad jen ke kolům, kdyby se dala půjčit i dětská sedačka. Jinak hotel i restaurace moc hezká, zaměstnanci příjemní a ochotní, zázemí pro děti perfektní. V budoucnu se určitě opět objevíme. S pozdravem rodina Štěpánkova

    Odpovědět

  • Pobyt 30. 6. - 7.7.2018

    11.7.2018 12:48:40 | Vratislav H.

    Jednalo se již o pátý pobyt v řadě. Ostružnou považuji za skvělou základnu k vycházkám do Jeseníků i Rychlebských hor, protože k nástupu na tůru, nebo návratu z ní lze využít dobré železniční (autobusové) spojení a není potřeba absolvovat ucelené pěší okruhy.
    Ubytování bylo opět perfektní. Měli jsme polopenzi a byli jsme spokojeni. Jen za sebe, protože nejsem Hispánec obešel bych se bez kukuřice, která se v pokrmech veřejného stravování objevuje velmi často a je pracné ji vybírat. :-)
    Děkuji recepčním i personálu restaurace a snad zase za rok.

    Odpovědět

  • Skiland

    11.7.2018 12:36:00 | Kateřina Valešová

    Příjemné a čisté ubytování, vstřícný personál. Krásné okolí. Jídlo v restauraci dražší.
    Doporučuji.

    Odpovědět

  • Týdenní pobyt

    30.6.2018 21:23:50 | Alena

    Perfektní ubytování, jídlo, služby, malebná vesnička, čistý vzduch a jedinečná expozice hudebních nástrojů... Prostě paráda, ikdyž nám počasí moc nepřálo. Užili jsme si to! Doporučuji všem☺

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    14.6.2018 20:04:57 | Miluška V.

    Skiland doporučuji! Čisté pokoje, ochotný personál, výborné jídlo. Perfektní zázemí pro 16
    rodičů i 31 dětí :)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    1.6.2018 7:41:15 | František V.

    Byly jsme podruhé a pobyt byl opět super. Těšíme se na další návštěvu.

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.