0 Kč

SKILAND

Areál Ostružná, Penzion Petříkov - jsme členem AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

Přehled komentářů

  • Školní výlet 9. třídy

    21.6.2017 18:41:46 | Petra Němečková

    Strávili jsme v Ostružné tři dny a s ubytováním i stravou jsme byli velmi spokojeni. Sportoviště bylo perfektní a všichni si to moc užili.

    Odpovědět

  • Školní výlet

    21.6.2017 0:07:39 | Lenka Kutálková

    Strávili jsme tady na školním výletě sice jen dva dny, ale byli jsme moc spojeni, jak děti tak i my učitelé.
    Moc hezké ubytování, výborné jídlo, spousta aktivit pro děti venku i večer uvnitř v tělocvičně, zajímavá expozice hudebních nástrojů, a hlavně moc hezký přístup celého personálu, což dělá opravdu velmi dobrý dojem. Určitě doporučíme ostatním.
    Gymnázium Krnov, sekunda

    Odpovědět

  • Great cooperation!

    20.6.2017 18:36:06 | KlubSulek

    Again everything was perfectly preapred :) Thank you for your cooperation and care!

    Odpovědět

  • firemní akce

    20.6.2017 16:57:15 | Kateřina Benešová

    Strávili jsme zde dva velmi příjemné dny s pěkným počasím. Zázemí pro všechny sportovní i školící aktivity bylo výborné, jídlo velmi chutné, personál vstřícný a usměvavý. Bylo nás cca 100 účastníků a kupodivu všichni byli spokojeni a nadšeni. Ještě jednou děkujeme pí. Janhubové, Dvořákové a pohodovým číšníkům za luxusní zajištění.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    20.6.2017 16:30:13 | Ester Hejtmánková

    S ubytováním a službami jsme byli maximálně spokojeni.
    Hlavně oceňuji milý a vstřícný přístup personálu.
    Ještě jednou děkuji!

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    20.6.2017 15:35:57 | Gabriela Kadlecova

    Žáci 8. třídy i my učitelé jsme byli maximálně spokojeni. Nádherné prostředí, chutné jídlo, ochotný personál.
    ZŠ Ostrovačice

    Odpovědět

  • hodnocení

    15.6.2017 10:42:21 | PhDr.Zuzana Babuščáková

    dobrý den,
    hodnocení je maximálně pozitivní, byli jsme spokojeni se všemi službami na 150%, šíříme všude jen samá pozitiva :-)
    moc děkujeme za příjemný pobyt a vstřícnou a milou komunikaci
    Z.Babuščáková
    GJŠ Přerov

    Odpovědět

  • Škola v přírodě 5.-9.6.2017, deváťáci Ostrava

    14.6.2017 9:39:38 | Honza Straka

    No super...
    Ubytování, jídlo, ochota personálu, prostě celkový dojem na jedničku s hvězdičkou :)
    Děkuji za velmi příjemný týden a opravdu doporučuji všem.

    Odpovědět

  • hodnocení pobytu 5.-9.6.2017

    14.6.2017 9:23:40 | Kateřina Donéeová

    Děkujeme nejen za krásné ubytování, skvělou stravu, příjemné prostředí, širokou nabídku aktivit a volnočasového využití, ale také velmi děkujeme za milý přístup, ochotu a vstřícnost. Moc , moc, moc se nám u Vás líbilo! Jsme přímo nadšení a už teď se těšíme, až k Vám zase přijedeme! Děti o škole v přírodě a (jak říkají sami) "naprosto TOP ubytování" mluví ještě dnes. :-)

    S pozdravem,
    Kateřina Donéeová a žáci 5. A, Brno

    Odpovědět

  • mezinárodní setkání (ČR+SR)

    8.6.2017 16:06:14 | Jiří Navrátil

    Setkáváme se pravidelně koncem jara s přáteli (převážně stavaři) ze Slovenska, dosud na krásných místech na Slovensku. Loni vyjádřili přání setkat se někde v Čechách. Jedná se o prodloužený víkend se zajímavou náplní. Ve Skilandu jsem byl několikrát (pan majitel je spolužák), proto jsem navrhnul tuto lokalitu s programem VPE Dlouhé Stráně, Velké Losiny a podle přání toulky po okolí. Pobyt se mimořádně vydařil po všech stránkách - program, počasí, jídlo, pití, personál nám vyšel ve všem vstříc - nemělo to chybu.
    Mám pověření jménem celé 20 ti členné výpravy ještě jednou poděkovat.

    Odpovědět

  • třídní sraz absolventů SPŠCH

    22.5.2017 8:39:08 | Miloš Řezníček

    Předrazí přátele!
    Pan Řezníček přivedl partu a představil půvabný pás pohoří patřící prý Pradědovi. Pak postupem pátků pokračovalo přátelství poskytující přístřeší.
    Především prosíme panstvo povolit poděkování prostřednictvím písma a papíru:
    Příkladná péče, pohodlné pokoje, přechutné papáníčko, příroda, prostředí, pohoda, popovídání i pozpěvování provází přitažlivost pro partu plánovat, přijíždět, pravidelně prožívat poslední polovinu půlstoletí právě pod paží pohostinnosti.
    Prima, prima, prima!
    Pac a pusu, pá pá,
    Prastudenti CH4A, Přerov

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    21.5.2017 14:00:57 | Ingrid

    Vřele doporučuji pro procházky přírodou Jeseníků. Všude čisto, hezky, příjemně, zejména lze doporučit vegetariánskou stranu :-) Děkuji za starostlivost.

    Odpovědět

  • Ubytování a jídlo na Skilandu

    18.5.2017 21:34:06 | Jaroslav Černý

    Ubytování vzhledem k ceně naprosto v pohodě, jídlo výborné, obsluha velmi příjemná. Rád doporučuji.

    Odpovědět

  • Místo pro zimní i letní dovolenou

    18.5.2017 6:48:08 | Vladimír Holub

    Ideální místo pro ubytování v letních měsících pro túry nebo v zimních měsících pro zimní sporty. Ubytování příjemné, pokoje v pěkném stavu. Doporučuji.

    Odpovědět

  • Firemní akce

    16.5.2017 9:10:17 | Hana

    Dobrá organizace, ochotný personál, pěkně vybavené a čisté pokoje, chutná a bohatá snídaně, spousta vybavení pro venkovní vyžití pro děti, výborná lokalita pro pěší i cyklovýlety. Příjemně strávený prodloužený víkend. Doporučuji!

    Odpovědět

  • SUPER pobyt

    12.5.2017 8:55:28 | Lukáš

    Čisté pokoje, dobré jídlo, pohoda a krása okolních hor. Ochota personálu. Ideální výchozí bod pro turistiku či výlety.

    Odpovědět

  • Bezva prodloužený víkend

    12.5.2017 8:44:04 | Marcela Holubová

    Vše bylo v naprostém pořádku, personál, jídlo. V penzionu jsme už po několikáté a využíváme bezvadnou tělocvičnu. Jen malá drobnost, v penzionu nám vadilo vrzání podlah na pokojích.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    11.5.2017 12:36:10 | Petr Horák

    Profesionální přístup, ochotný personál, perfektní ubytování, chutné a bohaté snídaně. Pobyt mohu všem doporučit. Rádi přijedeme i příští rok.

    Odpovědět

  • hodnocení

    10.5.2017 15:38:34 | Karel Zatloukal

    Vše bylo perfektní,ubytování, obsluha,jídlo

    Odpovědět

  • Hodncení pobytu

    8.5.2017 19:52:24 | Vlčková Ilona

    Maximální spokojenost, děkujeme.

    Odpovědět

  • Skvělá dovolená

    5.5.2017 22:41:07 | Horníčková

    V hotelu jsme byli několikrát a pokaždé jsme byli velice spokojeni, jak s čistotou, tak s ochotou zaměstnanců, hlavně paní Lucie na recepci je velice příjemná :) opravdu nikdy nebyl žádný problém! Za nás můžeme vřele doporučit!

    Odpovědět

  • Supervíkend v Ostružné

    4.5.2017 15:33:38 | Renata

    Zažili jsme báječný prodloužený víkend ve Skilandu, byli jsme zde už poněkolikáté, a opět jsme nenašli žádnou chybu. Personál, jídlo i ubytování bylo skvělé. Doprovodný program - cimbálová muzika Řicmanica a břišní tanečnice - se postarali o výbornou zábavu. Určitě doporučuji.

    Odpovědět

  • Super zážitek

    4.5.2017 14:19:29 | Markéta

    Pobyt byl velmi prijemny, personal mi vysel vstric v mych nekolikerych pozadavcich na zmenu stravy, pokoj v rodinnem penzionu jsme meli sami pro sebe, obdrzeli jsme i tipy na vylety. Vsechno moc fajn, jidlo vyborne, i kdyz na Jesenicko za pomerne vysoke ceny, ale v dostatecne velke porci. Snidane taky super. Urcite doporucuji.

    Odpovědět

  • Výborný přístup, skvělé jídlo

    4.5.2017 13:31:15 | Daniel Libertin

    Výborná flexibilita a přístup všech zaměstnanců hotelu i restaurace. Vysoká kvalita i velké porce jídel v restauraci, velký výběr a kvalita u snídaně.

    Odpovědět

  • Pochvala

    27.4.2017 9:36:56 | Marie Krupičková

    Byli jsme u Vás s manželem o Velikonocích a vše bylo v naprostém pořádku. Rádi přijedeme o prázdninách s vnoučaty.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    26.4.2017 7:29:23 | Eva Bartošová

    Vše bylo naprosto v pořádku. Ochotný personál. Vždy je to perfektní, moc rádi se k vám vracíme.

    Odpovědět

  • Ubytování

    25.4.2017 20:29:38 | Renata Skládaná

    Dobrý večer,
    byli jsme se vším velice spokojení.
    Určitě vás v budoucnu opět navštívíme a budeme vás i doporučovat.

    Odpovědět

  • Velikonoce Skiland Petříkov

    25.4.2017 17:17:43 | Luboš

    Velikonoční pobyt splnil naše očekávání, ubytování pěkné, vše čisté a uklizené. Nové vybavení, dostatek nádobí i pro větší skupinu. Dobrá poloha pro výlety do okolí.

    Odpovědět

  • Velikonocni 2017

    20.4.2017 12:27:11 | PetrS

    Vybiral jsem pobyt na poslední chvili a urcite jsem v hotelu Skyland nebyl na posledy:) Prijemny rekreacne sportovni areal , chvalim milou recepcni , první dojem je vždycky nejdulezitejsi:) .Ubytovani jsme byli v budove hotelu prekvapenim byly spolecenske mistnosti a spolecna zarizena kuchyne. Na pokoji byla varna konvice! Fotky odpovidaji skutecnosti pohodlne a ciste pokoje. Jsou zde vstricni k pejskum. Kuchyne vynikajici, nechodili jsem na jidlo nikam jinam. Blizko je vlakova zastávka a spoj lze vyuzit pro planovani turistických vyletu. Dekujeme za prijemny pobyt .

    Odpovědět

  • Doporučuji Skiland

    28.3.2017 18:02:43 | Kateřina

    Potěšila nás výborná dostupnost hotelu Skiland hromadnou dopravou (hotel je 3 minutu chůze od nádraží), klidné prostředí, skibus do areálu Petříkov, čisté pokoje, rodinná atmosféra. Kouzelná je expozice hudebních nástrojů, nezapomeňte se na ně podívat.

    Odpovědět

  • Poděkování

    16.3.2017 20:47:07 | Jana

    Díky za příjemné dny ve Skilandu. Ubytování výborné, personál příjemný a vstřícný a jídlo božské. Protože jsem zde byli již podruhé, za zlepšení považujeme dostatečně předem zasílané informace, včetně objednání jídla, bowlingu apod.
    Jana, Víťa, Davídek, Anička, Jana

    Odpovědět

  • Ubytováni Petříkov-Skiland

    8.3.2017 17:24:23 | Martina

    Zařizovala jsem ubytování na jarní prázdniny pro 3 rodiny.Byli jsme všichni moc spokojeni,jak s ubytováním tak s jídlem.Pěkně zařízený penzion.určitě se sem někdy vrátíme. Navštívili jsme i restauraci v Ostružné a bowling. Vše perfektní,jídlo na 1 spokojenost.Děkujeme.

    Odpovědět

  • pochvala

    7.3.2017 19:09:38 | Pavel Dvorský

    Strávili jsme v hoteli Skiland krásné 3 dny. Líbil se nám pokoj, vlídnost a ochota personálu, blízkost restaurace, krásné okolí...děkujeme

    Odpovědět

  • Hodnocení Skiland Ostružná

    1.3.2017 17:59:45 | Drahomír Jindra

    Seriózní jednání, dobrá organizace ubytování a kvalita pokojů, dobrá kvalita jídel. Rezervy v organizaci stravování (malá kapacita jídelny, chaotická obsluha, ...) a hlavně: nešťastné propojení jídelny a herny (hluk, pobíhající děti až do patrové nástavby, komunikační trasy přes jídelnu, ...).

    Odpovědět

  • SKI Pension Petrikov - great place to stay!

    28.2.2017 12:03:52 | Marta - Klub Sulek

    We were impressed by the way Ski Pension petrikov is organized- it has absoulely everything a skier might want from a place to stay. A special room for the equipment, a dryer for boots, special cupboards for helmets. The rooms are cozy, spacious and the whole building is really clean and warm.
    Also the service is really helpfull :) and there are two pubs/restaurants around.
    I totally recommend!

    Odpovědět

  • Hromadné ubytování

    27.2.2017 14:51:23 | TJ

    Osobně jsem zde byl po třetí a s větší skupinou (48 lidí) po druhé. Ubytování bez připomínek - na úrovni více než dostatečné, teplo, čisto. Strava výborná, snídaně absolutně bez připomínek, oběd a večeře je lepší domluvit pro větší skupinu na konkrétní čas - pak problém není (střed s dalšími stravujícími a tím delší časy, přetížený personál). Závěrem - příští rok na shledanou!!!!!

    Odpovědět

  • Skvely pobyt

    27.2.2017 14:18:38 | Lenka

    Na stejná místa se obvykle nevracime, ale ubytování, strava, služby, personál a vše kolem nás přesvědčilo vrátit se do Ostruzne - penzion Skiland již potřetí!
    Dekujem za příjemnou dovolenou.

    Odpovědět

  • Restaurace

    26.2.2017 13:32:45 | Kamil

    Jezdím na Ostružnou už několik let ale letos co se týká obsluhy v restauraci skiland naprostá katastrofa. V restauraci 20 lidi a jídla se dočkáte po hodině! Zdůvodnění personálu Burger trvá než se udělá. I když se personál omlouvá nic to nemění na tom že si nejsou schopni zapamatovat jeenu jedinou objednávku, ať se týká jidna nebo pití protože pivo snad točí přímo v pivovaru když trvá půl hodiny než se k vám dostane. Tak k hodnocení ceny od minulého roku narostly o 50%, výběr jídla klesl o 70%,personál se zhoršil o 200%.
    Co dodat příští rok zvolím jinou restauraci.
    Skiland Ostružná prostě upadá a upadá.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Restaurace

      27.2.2017 16:18:43 | Lucie Dvořáková

      Dobrý den Kamile,
      Vaše objednávka trvala 30 minut a v každém jídelním lístku je uvedeno, že v sezóně se může příprava jídel prodloužit, což určitě jako několika letý zákazník jak píšete jistě víte. Vzhledem k tomu, že kolem Vás v jídelně sedlo 20 lidí, ale byla plná restaurace, což jste samozřejmě nemohl vidět, 30 minut čekací doba není taková hrůza.
      Co se týče cen, nezdražili jsem o 50%, pivo se zvedlo o 2,-Kč a jídla cca o 10,- Kč což k růstu cen potravin je celkem běžné. Výběr jídel je téměř stejný, ale pokud jste si u nás nevybral nás samozřejmě mrzí.
      Co dodat snad příště narazíte na restauraci, která splní veškeré Vaše nároky.
      S pozdravem
      Lucie Dvořáková - vedoucí provozu restaurace

      Odpovědět

  • hodnocení

    22.2.2017 21:22:08 | Josef

    bez výtek, vstřícné profesionální jednání.
    Děkujeme

    Odpovědět

  • Maximální spokojenost

    20.2.2017 21:16:28 | Jitka

    služby skvěle, personál vstřícný. ubytování pohodlné, prostorné, a čisté. Určitě doporučujeme. Jídlo vynikající ( zejména zelňačka, kterou prej varil pan majitel- velmi oceňujeme. byla skvělá.) Ostatní jídlo taky skvělé . pouze malá výhrada, jeden z kuchařů trošku víc solí, takže doporučujeme s ohledem na děti malinko ubrat :o))) A dále oceňujeme velmi tolerantní přístup obsluhy k malým dětem. Není to vždy a všude samozřejmostí. Určitě Vás zase někdy navštívíme.

    Odpovědět

  • Ubytování Skiland

    20.2.2017 19:23:52 | Ivana Píšťková

    S ubytováním i službami jsme byli velmi spokojeni, personál je ochotný a příjemný. Snídaně byly výborné. Doporučujeme!

    Odpovědět

  • Hodnocení

    20.2.2017 19:16:25 | Eva

    Ubytování a vybavení pokojů na úrovni. Personál příjemný a ochotný.
    Snídaně doplňované, což oceňuji.
    Mínus bylo neodhlučněný strop.
    Pobyt se nám celkově líbil.

    Odpovědět

  • Příjemný pobyt

    20.2.2017 18:11:16 | Jan

    S pobytem na tři noci jsme byli moc spokojeni, nádherné pokoje, bylo nám pořád horko i když jsme měli vypnuté topení :-)) Jídlo v restauraci bylo dobré, porce pro nás dostačující, někdy až moc velké :-) Personál v hotelu i restauraci také velmi příjemný. Pobyt zde určitě doporučujeme. Malá výtka snad jen k televizi, která nestíhá přehrávat programy v HD kvalitě, kterých tam byla většina :-)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Příjemný pobyt

      27.2.2017 13:36:18 | Martina Olejníková

      Děkujeme za váš podnět ohledně funkčnosti televizí. Prověříme a dáme do pořádku. Těšíme se na vás někdy v budoucnu.

      Za kolektiv Skilandu
      Martina Olejníková

      Odpovědět

  • Hodnocení

    20.2.2017 17:40:25 | Urbanová Dagmar

    S pobytem i službami jsme byli velmi spokojeni

    Odpovědět

  • SKI LAND

    20.2.2017 16:13:32 | Lenka Hráchová

    Ubytování parádní, hezké pokoje i koupelny, hodně úložného prostoru, společenská místnost s kuchyňkou, milý personál, můžeme jen doporučit.

    Odpovědět

  • Super

    20.2.2017 13:47:39 | Veronika Brázdová

    Nedá se nic vytknout.

    Odpovědět

  • Spokojenost

    15.2.2017 12:54:53 | Andrea Mullerová

    Ubytování výborné,vstřícnost na recepci, snídaně výborná.

    Odpovědět

  • spokojnosť

    15.2.2017 12:04:24 | rodinka

    Ubytovanie príjemné, čisté, "neošuntelé". Recepcia ústretová, milá. Strava v rámci polpenzie výborná, ochotný personál. Určite odporúčame.

    Odpovědět

  • Spokojenost

    15.2.2017 10:20:04 | Lenka

    V průbehu ledna jsem ve vasem ubytovacim zarizeni stravili 5dnu v hotelove casti. Ubytovani spokojenost, vecere v ramci poloponze- max spokojenost a velmi mile prekvapily, bajecne. Mame jen vyhradu ke snidanim, ve vsedni den tu pobyvala take skola na lyzarskem vycviku a snidane prvni den- znacne omezeny sortiment vyberu(pouze salam, syr, chleb), pouze instantni caj z varnice a temer vse zkonzumovano znacne hlucnymi studenty...znacny nepomer k cene pobytu...az na cilene ohrazeni jsme jiz dale meli prostrenou snidani na stole a bylo vse v nejlepsim poradku. Kdyby toto byla samozrejmost, byl by pobyt u vas zcela bezchybny.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Spokojenost

      15.2.2017 13:44:39 | Martina Olejníková

      Dobrý den paní Lenko,
      děkujeme za milá slova.
      Co se týká vaší výhrady ke snídaním, pravděpodobně došlo ke komunikačnímu šumu. Snídaně pro hosty ubytované v hotelu a apartmánech probíhá od 8:30, jelikož před tímto časem chodí na snídani škola a ta má, díky nižší ceně, také omezenější sortiment snídaně. Omlouváme se, pokud se vám informace o snídaních v 8:30 nedostala hned první den.

      Věříme, že i tak jste byli spokojeni.
      Martina Olejníková

      Odpovědět

  • Příjemný pobyt

    15.2.2017 8:04:27 | Martin

    Na začátku února jsme využili pobyt v rodinném apartmánu na 3 noci se snídaněmi. Pobyt byl příjmený, aparmán čistý a vybavený na dostatečném standardu tak, jak jsme zvklý i ze zahraničí. Apartmán mohu i přes vyšší cenu doporučit pro příjemný ordinný pobyt. Stejně tak snídaně byly v pořádku a na očekkávané úrovni. Zároveň bych rád vyzdvihnul příjemné chování, vystupování a velkou ochotu personálu na recepci. Personál restaurace byl také profesionální. Jediný větší nedostatek byl pro nás spíše organizačního rázu - nekuřácká část restaurace je 17:00 - 20:00 (doba večeří, což je logické) celá rezervována pro polopenze. Pokud se chce tedy ve Skilandu navečeřet někdo bez polopenze, musí využít kuřáckou část, které je často tak "zahulená", že v ní nevydrží ani dospělý nekuřák. Pro nás jako rodinu s ročním dítětem to už bylo opravdu zhola nemožné (popravdě přední část restaurace je "zatuchlá" kouřem i když v ní zrovna nikdo nekouří). Nebýt tohoto problému, byl by náš pobyt ještě lepší a restaurace by od nás utržila více peněz :-). Na druhou stranu už pro budoucí návštěvníky (a třeba i nás) další sezonu tento problém odpadne díky schválenému protikuřáckému zákonu.

    Odpovědět

inPage.cz - webové stránky, doména a webhosting snadno.