0 Kč

SKILAND

Areál Skiland Ostružná, Penzion Skiland Petříkov - jsme členy AHRČR

Areál Skiland

Hodnocení

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Интернет и IP телефония в Крыму

    24.8.2019 17:58:46 | minaoLeP

    <a href=https://ecrimea.net/voip>Офисные АТС</a> и <a href=https://ecrimea.net/voip>IP телефония</a> в Крыму.
    Компания <a href=https://tritel.net.ru>Tritel</a>, участник <a href=https://zcosc.ru>Ассоциации Кабельных Операторов Связи Крыма</a>, предоставляет услуги безлимитного доступа к сети <a href=https://tritel.net.ru/internet>Интернет</a> для жителей Симферополя с возможностью подключения к сети на скорости 100Мбит/с.
    <a href=https://tritel.net.ru>Подключить интернет</a> в Симферополе. Бесплатное <a href=https://tritel.net.ru/ktv>кабельное телевидение</a> в Симферополе. услуги <a href=https://tritel.net.ru>безлимитного интернета</a> всего за 360 рублей. У нас Вы можете <a href=https://tritel.net.ru>подключить интернет</a> всего за сутки.
    Telco - <a href=https://ecrimea.net/voip>Телефония в Крыму</a>.

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov

    24.8.2019 6:20:46 | Petr

    s ubytováním i stravou jsme byli max. spokojení, krásné prostředí, příjemný personál. Určitě doporučuji, rádi navštívíme znovu na dýl.

    Odpovědět

  • 5 Essential Elements For Money Robot

    23.8.2019 14:42:07 | JamesTap

    Joanne-6c@9l.screwdriver.site

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    21.8.2019 15:35:03 | Tomáš Danielis

    Spokojenost se vším - velmi povedené snídaně + skvělý a příjemný personál.

    Odpovědět

  • Pobyt v penzionu v Ostružné

    21.8.2019 8:31:05 | Helena Karasová

    Dobrý den, s pobytem u vás jsme byly spokojeny - strava, atrakce pro děti, dostupnost veřejné dopravy. Máme výhrady pouze k ubytování v apartmánu v 1.patře penzionu, kde byly v jednom, dokonce menším pokojíku byly celkem 4 lůžka, což bylo velmi stísněné i pro 3 osoby.

    S pozdravem Helena Karasová a spol.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    20.8.2019 19:48:12 | Miroslav Mahel

    Spokojenost ve všem, - těšíme se na zimu. :-)

    Odpovědět

  • červenec 2019

    20.8.2019 11:04:27 | Barbora Kubíčková

    Pobyt byl příjemný, zvlášť pro děti perfektně vybavené. Celý den jsme je nemoli sundat z prolízaček. Jídlo dobré, jen o víkendu probíhá teplý raut, který je i pro neubytované. Proto některá jídla rychle došla a muselo se relativně dlouho čekat na doplnění. Celkově byl pobyt ale bez problémů, personál ochotný a příjemný. Užili jsme si to moc a příště určitě nebudeme váhat a ubytujeme se zase.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    19.8.2019 13:00:41 | Darja Kocour

    Ve Skilandu Ostružná jsme byli už podruhé, v obou případech s malým dítětem. Oceňujeme velikost apartmánu, v němž jsme byli ubytovaní, a hlavně klid. Bufetové snídaně dobré, dokonce byla na výběr i čerstvá zelenina (což - kdo ví proč - v jiných zařízeních nebývá zvykem). Jediné minus je zavření kuchyně už ve 20 hodin. Jednou jsme syna nestihli do té doby uložit a místo kvalitní večeře měli jen mraženou pizzu - ale tak lepší než vůbec nic :) Celkově spokojenost, rádi zase někdy přijedeme.

    Odpovědět

  • Hodnoceni

    18.8.2019 19:34:59 | Veronika Hudečková

    Pobyt jsme měli za dobrou cenu, ubytování pěkné, čisté (bydleli jsme v druhé budově) byl tam klid a nám to vyhovovalo. Snídaně dobrá, ocenila bych navíc parky a vajíčka. Večeře na hlavní budově velké zklamání, měli jsme formou teplého bufetu. Hádala jsem,že se to tam suší od oběda,vše suché, gumové. Personál příjemný. Ubytování u vás super,ale příště jídlo z výběrem z menu. Děti ani já už by jsme bufet nechtěli. Ale to byl opravdu jediný minusový bod. Takže děkujeme a přejeme hodně úspěchů do budoucna

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    17.8.2019 14:16:05 | Iveta a Pavel

    Vše bylo super,mohla by být ještě lednička na pokoji.Bylo by to perfektní.

    Odpovědět

  • 17.8.2019 13:17:03 | Renata Zichova

    Spokojenost, snidaně super bohatý výběr ,okolí areálu pekne, sportovní vyžiti jak venku i uvnitř, pokoje čisté pěkne, jen co by jsme vytknuli je horko na pokoji, takže pořídit klimu nebo aspoň nějaký větrák. Jinak spokojenost .

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    17.8.2019 0:41:32 | Ety

    Areál vhodný především pro rodiny s dětmi, bohatý výběr volnočasového vyžití. My osobně využili bowling a krásné prostory restaurace v retro hudebním stylu. Ubytování jednodušší, ale vše potřebné bylo k dispozici, velmi jsme uvítali akci 1+1 zdarma pro děti. Velmi bohaté a chutné snídaně! Z negativ - přestože ubytování se blížilo již standardu ubytovny, překvapilo mě, že na pokoji nebyla TV, která je již celkem standardem, jen společná TV ve společ. místnosti. Druhé mínus se týkalo zaměstnanců - vícero nás si všimlo, že většina zaměstnanců jsou nějak bez života, což nám k tak hezkému místu nesedělo.

    Odpovědět

  • Dovolená

    16.8.2019 21:45:04 | Radka Malá

    S ubytováním jsme byli velmi spokojeni, mohu jen doporučit.

    Odpovědět

  • Dovolená

    16.8.2019 17:44:22 | Libor

    Velká spokojenost s ubytováním i se stravou múžu všem doporučit.

    Odpovědět

  • Hodnocení ubytování

    16.8.2019 17:20:17 | Miroslava Závacká

    Byli jsme ubytováni v Petříkově i se psy, byli jsme plně spokojeni, mohu jen doporučit. Pěkné okolí nabízí spoustu možností výletů.

    Odpovědět

  • Hodnoceni

    16.8.2019 16:47:04 | PH

    Krásné místo, velmi ochotný 😉 personál, skvělé jídlo a nádherné okolí

    Odpovědět

  • Ubytování v Petříkově

    16.8.2019 16:37:39 | Petr Szypka

    Penzion v Petříkově je na velmi klidném místě, což nám vyhovovalo. Toto ubytování mohu, doporučit. Ideální místo i na zimní dovolenou.
    Já s manželkou i naši dva psi,jsme byli po týdenním pobytu naprosto spokojeni.

    Odpovědět

  • best online pet pharmacy 48 mg

    16.8.2019 16:27:57 | Petermoors

    <a href=http://canadianonlinepharmacymlp.com/>reliable online pharmacy</a> online pharmacy adderall <a href=http://canadianonlinepharmacymlp.com/>viagra online pharmacy</a>

    Odpovědět

  • мелодрамы хорошее качество 2018

    15.8.2019 1:57:13 | Howardreemn

    Привет всем участникам! интересный у вас сайт!
    Нашел сериальную базу кино: <b> царство сериал в хорошем качестве hd </b> <a href=http://kinovalenok.tv/>http://kinovalenok.tv/</a>
    Здесь: военные советские фильмы онлайн в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/voennyy/ рейтинг 2019
    Здесь: Лучшие военные фильмы 2019 в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/voennyy/ рейтинг 2018
    Здесь: http://kinovalenok.tv/5721-blizkie-druzya-queer-as-folk-sezon-1-5-2000-2005.html Близкие друзья / Queer as Folk (Сезон 1-5) (2000-2005) смотреть онлайн бесплатно
    Тут: http://kinovalenok.tv/4877-hbo-pokazhet-dokumentalnyy-film-o-kurte-kobeyne.html

    Odpovědět

  • canada pharmacy online canada pharmacies 382 mg

    14.8.2019 16:21:38 | WilliamVog

    <a href=http://onlinegenepharmacy.com/>uk online pharmacies reviews</a> canadianonlinepharmacy.com <a href=http://onlinegenepharmacy.com/>pharmacy unscripted/#on line pharmacy</a>

    Odpovědět

  • ubytování v Petříkově

    17.7.2019 20:55:01 | Lucy

    Nocleh jsme měli zajištěn v Petříkově. Pokoje byly čisté, snídaně chutné. Na večeři jsme jezdili do Ostružné(sami jsme se rozhodli, větší výběr jídel)
    Penzion v Petříkově je na velmi klidném místě, což nám vyhovovalo. Ubytování mohu, doporučit.

    Odpovědět

  • Super relax

    4.7.2019 20:06:29 | Jana

    Příjemný pobyt v příjemném prostředí s příjemnými lidmi. Vstřícný personál, čisto, voňavo, milá pozornost v podobě ovocného čaje na pokoji na přivítanou. Přijeli jsme jako výlet s několika puberťáky a velmi jsme si to užili. Za nás určitě doporučuji

    Odpovědět

  • Hodnocení.

    4.7.2019 18:35:46 | Jiří Bránka

    Dobrý den všem ve Skilandu.
    Jelikož jsem víceméně stálým návštěvníkem, dovedu posoudit za ta léta, že : personál na recepci p.Kuberský, Martinka a další, jsou vždy k dispozici, příjemní a přátelští. To se samozřejmě týká i šéfa Skilandu p.Ing.Miloslava Muselíka a p. Sylvy Janhubové.
    Ubytování a vybavení pokojů je srovnatelné s ubytováním v Rakousku. Na pokojích všude čisto, žádný prach. Koupelna s WC, sprchou pochopitelně bez námitek. Totéž mohu říci i za mou dceru s rodinou. Co se týče pobytu pro děti, mají u Vás dostatek prostoru a všelijakých zařízení, aby se "vyřádily" a nechaly své rodiče alespoň chvilinku, aby si odpočinuli...... Pokud se jedná o stravování, naprostá spokojenost.
    Zdraví Vás ještě jednou J.Bránka ze Zlína.
    P.S. Rád k Vám vždy přijedu. Br.

    Odpovědět

  • Hodnocení pobytu

    4.7.2019 18:34:22 | SOŠP a SOUs Prostějov, Dana Černíčková

    Dobrý den,
    uskutečnili jsme u vás v Petříkově geodetický kurz od pondělí do pátku. Byli jsme (kantoři i žáci 2, ročníku SŠ stavební)) moc spokojeni s ubytováním i se stravováním. Příští konec školního roku přijedeme zase.
    Pěkný den
    Černíčková

    Odpovědět

  • Školní výlet - červen 2019

    4.7.2019 10:36:46 | Iva Š

    Nocleh jsme měli zajištěn v Petříkově. Pokoje byly čisté, personám velmi ochotný, jídlo chutné. Penzion v Petříkově je na velmi klidném místě, což nám vyhovovalo. Toto ubytování mohu, s klidnou duší, doporučit. Ideální poloha i na zimní dovolenou.

    Odpovědět

  • květnový pobyt

    17.6.2019 8:29:36 | Ladislava Slezáková

    Dobrý večer,

    v termínu 20.5- 23.5 jsme byli vašimi hosty a při svém odjezdu jsme dali vyplněný lístek. Slovy, spokojenost naše byla ve všech směrech a hodnocení vždy na jedničku. Pokud budeme mít možnost, rádi vás opět navštívíme. Ještě jednou za všechny vaše služby děkujeme.

    Odpovědět

  • hodnocení

    10.6.2019 12:39:04 | Veronika Křesťanová

    Ubytování pěkné, čisté. Pokoje jsou útulné s vybavenou kuchyňkou.

    U 3* hotelu bych ale očekávala dobrou kávu ke snídani, nikoliv pouze možnost uvařit si instantní, širší výběr nabídky ke snídani a průběžné/rychlejší doplňování.

    První snídani jsme absolvovali s "dětským" zájezdem, snídaně odpovídala snídani pro děti dle požadavků učitelky - párečky, šunka, sýr, žádná káva, žádná vajíčka, džus. Cením si ale dotazu obsluhy, zda nechceme míchaná vajíčka. Kávu jsem si musela objednat u baru za úhradu.

    Půjčení elektrokol výborné - ochotní recepční.

    Odpovědět

  • Super

    7.6.2019 17:30:32 | Kristyna Volejnikova

    Výborná poloha, fajn poměr cena, kvalita, super ochotný personal a naprosto úžasná kuchyně. Jedině bych malinko vylepšila rychlost doplňování snídaní, ale jinak super!

    Odpovědět

  • hodnocení

    7.6.2019 14:23:41 | Malotovi

    Díky za pobyt u Vás, který byl bezvadný!!!!! Prostředí, ubytování,jídlo a obsluha potěšení.
    A nesmíme zapomenout na hudební muzeum a příjemná hudba při jídle, skvělé!
    Budeme se snažit k Vám zase vrátit.
    Na shledanou

    Odpovědět

  • Každoroční pobyt

    7.6.2019 10:41:49 | František

    Jezdíme do Ostružné každý rok na prodloužený víkend. Opět se nám u Vás moc líbilo, všecho bylo OK. Personál na recepci ochotný, vstřícný a usměvavý.
    Restaurace je krásná. Bohužel to mělo ale jednu kaňku a to, že nám obsluha v restauraci markovala něco jiného, než jsme měli objednáno-chybička se asi vloudila...

    Odpovědět

  • Apartmán č.4

    4.6.2019 15:53:23 | Věra Bartoňková

    Uplynulý víkend jsme strávili v Jeseníkách, ubytování na jednu noc jsme si zamluvili v hotelu Skiland Ostružná. Bydleli jsme v apartmánu 4, ubytování překrásné, čisté, vybavené vším, co člověk potřebuje, na recepci velmi ochotní, všechno na jedničku. Jen s jednou věcí jsme nepočítali. Apartmán je přímo nad restaurací a v restauraci byla ten den svatební hostina s hudbou. Být svatebčan, budu nadšená, leč jako turista, který se chce na druhý den vyspat už jsem tak nadšená nebyla. Neuvěřitelně hlučná hudba, s přehledem šlo identifikovat, co se právě hraje, duněl nám celý pokoj a to bez nadsázky. Tak to šlo do cca půl druhé. Byli jsme 4 dospělí, ale nechtěla bych opravdu být třeba v roli mámy s menšími dětmi a toto řešit. Přimlouvám se za to hosty nad restaurací o chystané svatbě alespoň informovat, aby měli možnost volby, případně nabídnout prostě jiný pokoj . Jinak jsme opravdu byli moc spokojení a hotel můžu doporučit :-)

    Odpovědět

  • Víkendový pobyt

    14.4.2019 18:19:31 | Petra

    Děkujeme za příjemný víkendový pobyt s našimi klienty. Personál byl velmi vstřícný a ochotný akceptovat naše požadavky. Pokoje byly čisté a uklizené. V restauraci bylo jídlo vynikající, bohatý raut, který byl průběžně doplňovaný. Rovněž personál v restauraci má proklientský přístup. Děkujeme za hezký víkend a vřele všem doporučujeme hotel i restauraci navštívit!!

    Odpovědět

  • Ozdravný pobyt

    12.4.2019 18:43:09 | Jan Veselý

    Absolvovali jsme u vás ozdravný pobyt se 170 žáky a byli jsme velice spokojeni. Děkujeme a rádi se k vám budeme vracet.

    Odpovědět

  • HODNOCNÍ

    5.4.2019 11:34:44 | Marcela

    Vážení,

    Ještě jednoubych chtěla poděkovat za pohodu, kterou jste nám připravili. V hotelu byl pořádek, průběžně uklizeno a vše v pohodě. Na recepci byli také vždy ochotní a milí lidé.

    Také v restauraci nám vyšli se vším vstříc. Oba provozní byli velice milí, příjemní a ochotní.
    Jedna drobnost, která nás moc netrápila, protože klíče dětem nedáváme bylo to, že klíče moc nefungovaly. Také již léta smrdí odpady na pokojích.

    Ještě jednou děkuji a těším se za rok.

    Odpovědět

  • Ozdravný pobyt pro děti

    2.4.2019 21:03:27 | Jiřina Kowalczyková

    V březnu jsme strávili s téměř 80 žáky naší školy 12 dnů ozdravného pobytu v areálu Skiland. Můžu jménem všech pedagogů i dětí doporučit: krásné ubytování, čistota v celém areálu, výborná a bohatá strava, velmi vstřícný personál-nic nebyl problém, nádherné okolí vhodné pro pořádání výletů. Děti si pobyt krásně užily. Rádi se vrátíme někdy příště.

    Odpovědět

  • Hezké ubytování

    20.3.2019 9:30:34 | Petr V

    Byli jsme s dcerou na jarní prázdniny, už asi potřetí. Chválím bufet na večeři, je to lepší než obsluhovaná večeře, nečekáme a dáme si kolik máme hlad :-) Vždy si vybereme. Ubytování fajn, pěkné, jen trochu bezohlední sousedi nad námi (resp. jejich dvě náctileté dcery). které neskutečně dupaly (pokoj nad námi) i kolem 23.h když šli spát. Upozorněni ,ale bylo jim to jedno. Jinak sněhu bylo na běžky a snídaně byly na dobré úrovni.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Hezké ubytování

      20.3.2019 15:01:49 | Martina Olejníková

      Dobrý den,

      děkujeme za vaše hodnocení.

      S pozdravem
      Martina Olejníková
      recepce

      Odpovědět

  • Jarda

    9.3.2019 9:18:04 | Jarda

    Byli jsme s rodinou ubytováni na pokoji P11 a musím říct, že ubytování je na velmi vysoké úrovni. Jedná se o podkrovní pokoj, ale pokoje jsou velké a krásně čisté. Všude plno skříní (vestavných) pro odložení věcí. Lyžárna hned u vchodových dveří v přízemí, která je plně vytápěna. K ubytování nemám co vytknout. Jedině to, že po celodenním lyžování se nám už moc nechtělo šlapat do 3. patra kde byl umístěn pokoj, ale to se dalo přežít. Jídlo také výborné. Večeře až moc pestré (raut). Být tam 14-dnů tak domů přijedu jak meloun :).
    Vše co jsme využili bylo na vysoké úrovni. Taktéž i chování personálu hotelu a restaurace. (ikdyž do dneska nevím proč barman mé ženě stále říkal slečno, když věděl, že je vdaná :):):) )
    Určitě přijedeme zas. Aspoň žena říkala.....

    Odpovědět

  • Pohodový víkend

    8.3.2019 15:57:53 | Radek

    Příjemná ubytování i personál, útulná restaurace a výborné jídlo. Byli jsme moc spokojeni a skvěle jsme si to užili.
    Problém byl pouze s parkováním. O víkendu se menší parkoviště poměrně rychle naplnilo a museli jsme hledat místo jinde.

    Děkujeme celému personálu :-)

    Odpovědět

  • Jarní prázdniny ve Skilandu

    8.3.2019 6:12:48 | Tomáš Netolický

    Spokojenost po všech stránkách! Pouze systém stravování se ze začátku jevil mírně nedokonalý (nějací hosté před naším příchodem na první večeři nahlásili čísla našich pokojů), ale to se záhy napravilo. Kuchyně výtečná! Úžasný týden plný zážitků a kvalitních služeb.
    Děkujeme!

    Odpovědět

  • Hodnocení Skilandu

    7.3.2019 11:47:35 | Milada Škorpilová

    S ubytováním i stravováním jsme byli maximálně spokojeni.

    Odpovědět

  • Penzion Petříkov

    7.3.2019 10:00:20 | Dominik Hybler

    Osobně jsem se nezúčastnil, ale kolegové byli z ubytování a polopenze velmi nadšení. Děkuji za vstřícnost během domlouvání ubytování.

    Odpovědět

  • Skiland

    7.3.2019 9:35:34 | Pavla

    Vše bylo v pořádku, byly jsme spokojený. Příště určitě zase rády prijedeme. :)

    Odpovědět

  • ubytování SKI land

    7.3.2019 8:46:10 | michala

    byli jsme ubytovaní v apartmánu. Maximální spokojenost. Apartmán byl prostorný, nově zařízený, čistý. Vůbec nic nemůžu vytknout. Příští rok zase.

    Odpovědět

  • Skiland

    7.3.2019 8:33:20 | Daniela

    Ráda doporučím,, vše jak má být,, spokojeni,,

    Odpovědět

  • Super

    7.3.2019 6:51:57 | PIpec

    Maximální spokojenost po všech stránkách. Nemám, co bych vytknul nebo kritizoval. Všem doporučuji.

    Odpovědět

  • hodnocení ubytování

    6.3.2019 23:43:07 | Lenka Holásková

    Ubytování vhodné spíše pro žáky základních škol, ale ne pro rodiny s dětmi. Branku ke vchodu k ubytovací budově jsme neměli šanci najít, bez označení a úchytky vypadala jako část plotu. Když jsme byli navedeni obsluhou, nešly pro změnu otevřít vstupní dveře. Po pár minutách boje se nakonec podařilo. Ten samý problém nás čekal u vstupních dveří do pokoje. To jsme si mysleli, že snad ani klíč neodpovídá do zámku. Pokoj spíše turistický, dveře od WC nešly zavřít, natož zamknout a pořád se otvíraly, což je docela špatné když bylo WC pro dva pokoje dvou různých rodin. Kuchyňka naprosto špatně vybavená. Pro několik pokojů (odhaduji 8-10) byla jedna kávová lžička, prasklá žárovka v kuchyňce, zapáchající lednice a ani jeden kuchyňský nůž např. na krájení pečiva. Snídaně jsme naštěstí neměli, protože cena 70 Kč za dítě, které si vezme max. 1 rohlík a hrnek kakaa, je přemrštěná. O bowlingu v restauraci, který jsme si osobně objednali na dvě hodiny a po odehrané hodině nás pakovali, že na druhou hodinu tam mají objednané jiné hráče snad ani nebudu už psát...

    Odpovědět

  • Narozeniny

    6.3.2019 21:11:29 | Silvie Zatloukalová

    ...Ostružná a Skiland je náš častý útěk z reality. Já a má dcera si tam vše vždy užijeme nádherné chvíle . Tentokrát o to krásnější, že jsme tam oslavili mé narozeniny. Nejkrásnější narozeniny co si pamatuji. Vše vyšlo na 100%

    Odpovědět

  • Skiland Petříkov

    6.3.2019 20:24:38 | David Bečvář

    Do penzionu Skiland Petříkov jezdím od roku 2013 (to možná ještě ani nebyl pod Vámi?). Takže ho dobře znám a jsme tam spokojeni. Nicméně musím Vám zkritizovat snídaně. Měl jsem je naposledy v roce 2017, byli jsme spokojeni, nicméně dvě malé děti se spokojili každý den s mističkou mléka a čokokuliček, takže se nám moc nevyplatilo v penzionu snídat (cena blížící se 100 Kč/osoba je dost přemrštěná :-(). Loni jsem snídaně neměl, ale polovina osazenstva na snídaně chodila a moc spokojená nebyla... často už v půl deváté byla nabídka značně probraná a nebyla doplňována. Letos byla situace ještě o hodně horší a téma snídaně se tam často probírala :-(. Poměr cena/výkon bohužel velmi slabé... (týká se snídaní!)

    Odpovědět

  • Lyžařský kurz SŠ

    6.3.2019 19:10:54 | Roman Gregor

    Ubytování čisté a naprosto vyhovující, velkou výhodou jsou sušáky na lyžařské boty. Jídla bylo dost, bylo chutné, ale složením spíše vhodné pro 1.stupeň ZŠ. Bohužel v kdysi známém lyžařském areálu Petříkov se zastavil čas před 30 lety.

    Odpovědět

  • Doporučuji

    6.3.2019 17:37:24 | Šárka

    Skvělé, čisté ubytování. V zimě na ideálním místě kvůli výběru sjezdovek. Měli jsme polopenzí a jídla byla super a veliký výběr. Určitě se vrátíme

    Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.