0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Restaurace Ostružná 25-29.7.2020

    30. 7. 2020 13:32:36 | Vlastík s rodinou

    Děkujeme za krásné ubytování na Skilandu a jídlo semtam slané ale porce veliké za ty penize.Trosku by mohli ubrat se soli...Co se týká servirek slečen Kateřiny a Mary co kolem nás litali celé ubytování a byli velmi mile , nechali sedět déle moc na bouwlingu děkujeme a těšíme se v zimě nashledanou .Vlastík a rodinou a děti

    Odpovědět

  • pobyt v Penzionu U Orla

    28. 7. 2020 11:24:40 | Lucie Berková

    Dobrý den,

    ráda bych tímto poděkovala za krásný víkend ve vašem penzionu. Byly jsme naprosto spokojeni s ubytováním a službami v penzionu U orla. Akce Petříkovský šnek byla také velmi originální a povedená, moc nám chutnalo.

    Krásné ubytování, čistota a vstřícné chování personálu nám umocnilo krásný zážitek z víkendového pobytu v úžasném prostředí jesenických hor. Počasí také nádherně vyšlo, vše bylo naprosto ideální.

    Ještě jednou velmi děkuji a těším se příště na shledanou.

    S pozdravem a přáním úspěšné sezóny, krásných dnů a všeho dobrého přeje

    L. Berková Vyškov

    Odpovědět

  • krásný týden v penzionu "u Orla Petříkov"

    22. 7. 2020 20:59:21 | Jan Krištof

    Dobrý den.
    Nevím jak krátce a výstižně hodnotit můj pobyt ve vašem penzionu od 29.6 do 5.7. Dovolenou jsem si představoval hlavně pro sportovní aktivity, což mi vyšlo šestidenními celodenními tůrami na 100%. Že budu bydlet v tak pěkném penzionu, ale zvláště s tak perfektními službami, mně opravdu velmi mile překvapilo. Oba pány, barmana i kuchaře, jsem poznal jako super profesionály, jak výkonem své profese, tak velmi milé a kamarádské osobnosti. Obsluha, a zvláště strava a kulinářské speciality pana Pavla, byly, dle mého pohledu i podle reakcí ostatních strávníků, na výtečné úrovni. Děkuji rovněž za můj odvoz s báglem z Ostružně a zpět k žel.stanici.
    Moc děkuji za vše a určitě se co nejdříve k vám vrátím, a jako náruživý lyžař, tentokrát někdy v únoru.

    Odpovědět

  • Restaurace 11.7.2020

    16. 7. 2020 18:18:26 | Daniela Bystra

    Děkujeme za příjemné odpoledne na obědě ve Skilandu. Byli jsme na obědě a milá obsluha, díky slečnám Kateřina a Marina které obsluhovali zvládli vše na pohodu. Jen nás opět zklamala kuchyň...jídlo presolene a maso zase tvrdé

    Odpovědět

  • Týden v ráji

    14. 7. 2020 21:46:00 | Milan Mejstřík

    Velmi děkujeme za příjemný pobyt, pohodový a ochotný personál (zvláště pan provozní Toška s kolektivem), výborné rautové večeře a dokonce i krupicová kaše k snídani (ocenila zvláště dcera a ostatní děti :-) Hrací koutek pro děti a trampolína jsou super. Za nás vřele doporučuji!

    Odpovědět

  • týdenní pobyt s dětmi

    14. 7. 2020 14:55:45 | Petr Křičenský

    S ubytováním a aktivitami pro děti a nakonec i pro nás rodiče jsme velmi spokojeni - vše je ve srovnání s jinými hotely či penziony, které jsme navštíivili nadstandartní.
    V týdnu 13.6-20.6 2020 však byly velké rezervy v restauraci, snídaně standartně výborné, ale večeře se oproti minulým letům tedy výrazně zhoršily (tvrdé maso). Pro pobyt s dětmi Skiland doporučuji.

    Odpovědět

  • firemní akce - 18 lidí

    13. 7. 2020 9:25:16 | Jiřina Ramianová

    Děkujeme za vytvořené výborné podmínky pro dvoudenní poradu, pokoje jako vždy v pořádku, čisté, desinfekce dostatek.
    Stravování bylo úplně v pořádku, obsluha ochotná, rychlá. rádi zase přijedeme.

    Odpovědět

  • Pobyt pro skupiny

    11. 7. 2020 3:46:54 | Miluška

    Byli jsme opět spokojení. Velký výběr aktivit pro děti, pěkné a čisté pokoje, výborná poloha. Doporučuji.

    Odpovědět

  • Restaurace skiland ostružna

    6. 7. 2020 2:17:45 | Skupinka lidí 14osob

    Došli jsme jen na jedno pivko a uvítala nás milá servírka v sukni což na nás působilo moc hezky a řekli jsme si bude tu bude fajne. Porad se usmívali což bylo hezké.Bylo plno během chvíle, ale klobouk dolů holky vše zvládli na jedničku.Myslime si že měli dobrý systém a vřele jen doporučuji.Kuchyn trošku vázla ale jídlo bylo výborné .

    Odpovědět

  • Restaurace skiland ostružna

    5. 7. 2020 20:28:40 | Šárka

    Dnešní nedělní den jsme byli na obědě ,byli jsme zklamání z jídlem nebylo moc dobře.Obsluha super i když holky měli plnou zahrádku

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg