0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Fajn pobyt v Ostružné

    21. 9. 2020 18:07:12 | Zdena

    Byli jsme ubytovaní v hotelu v Ostružné, dvojlůžkový pokoj se snídaní. Byli jsme spokojeni, nemůžeme si na nic stěžovat. Všude čisto, snídaně dobré. Chodili jsme i na večeři, dobře vaří. Jednou jsme zkusili oběd v restauraci U Orla a spokojenost. Děkujeme za příjemný pobyt.

    Odpovědět

  • Kemp

    21. 9. 2020 17:54:25 | Karolina

    V kempu jsme byli moc spokojení. Dobrá lokace, čisté zázemí, vybavená kuchyňka. Jediné, co by se mělo zlepšit, byla naprosto nefungující wifi.

    Odpovědět

  • U ORLA

    21. 9. 2020 17:48:47 | Jiří Sychra

    Velká spokojenost, nádherné prostředí, kvalitní personál a když je hezké počasí, tak to nemá chybu. Za náš kolektiv dáváme jedna třikrát podtržená :-)

    Odpovědět

  • Restaurace

    17. 9. 2020 16:46:42 | Lucka s famiii

    Byli jsme tu s dětmi na obědě a velmi spokojeni s dětským hřištěm.Což se o restauraci říct nedá... , jídlo presolene opět.Obsluha otřesena hlavně mladá slečna cca 20let.Vychlamana a neřešila že se lidi otáčí na její priblble reci a smích s vrchním číšníkem Cca 40let..Nechápu tohle se nedělá!!!!!

    Odpovědět

  • Restaurace 13.9.2020

    15. 9. 2020 14:32:44 | Lucka s famiii

    Byli jsme tu s dětmi na obědě a velmi spokojeni s dětským hřištěm.Což se o restauraci říct nedá... , jídlo presolene opět

    Odpovědět

  • Krásný pobyt v Ostružné.

    14. 9. 2020 15:39:33 | Klub českých turistů 2000 PV

    Děkujeme všem zaměstnancům v holetu za úžasný pobyt,skvěkou kuchyni a milé přijetí.Naše skupina jezdí již několik let k Vám do hotelu a nikdy jsme nebyli zklamáni.Přejeme krásné dny všem.

    Odpovědět

  • Pochvala a hlavně pro kuchaře

    10. 9. 2020 15:07:49 | Daniela

    Byli jsme na týden s polopenzí ve skilandu Petříkov. Vše pěkné, čisté a příjemné. Musím moc pochválit přístup veškerého personálu od pana recepčního v Ostružné až po všechny v penzionu u Orla. Nejvíce však ze všeho přístup pana Kuchaře, jeho výbornou kuchyni a přátelské vystupování. To se jen tak někde nevidí. Děti i dospělý (bylo nás osm) moooc spokojení.

    Odpovědět

  • Perfektní

    7. 9. 2020 11:43:33 | Blanka

    Moc se nám tam líbilo, opět jsme byli se vším spokojeni. Ubytování i jídlo na jedničku.

    Odpovědět

  • Příjemný pobyt - pochvala

    1. 9. 2020 19:04:29 | Klimešovi

    V Ostružné nebo Petříkově jsme byli po několikáté. Tentokráte to byla Ostružná s vnoučaty od 23. do 27.8. a tak jako vždy, opět po všech stránkách velmi vydařený pobyt. Již úvodní setkání na recepci s příjemnými a ochotnými pány je moc fajn. Výborné ubytování v P-11, vše čisté, uklizené, s bonusem – malou ledničkou. Stravování bez chyby, i když jsme večeřeli později, bylo možné si vybrat. Přestože bylo v tu dobu v hotelu min. 80 lidí, byli jsme na snídaních příjemně překvapeni dostatečným výběrem i cca po 30 minutách. Ochotný a milý personál vše s úsměvem doplňoval; nebylo co vytknout. Aktivity pro děti dostatečné. Ne ve všech obdobných zařízeních býváme spokojeni tak, jako ve Skilandu. Veškerému personálu vč. vedení děkujeme za příjemný pobyt a přejeme jim, aby měli i v této složité době dostatek spokojených hostů.
    Jen malou poznámku k bowlingu. Jako aktivita pro dospělé i děti OK, až na menší výpadky s vracením koulí, což obsluhující číšník řešil ne vždy s úsměvem. Po uplynutí domluvené jedné hodiny jsme se v klidu přezuli, čekali na menší provoz v restauraci a k číšníkovi, který roznášel jídla, jsme se dostali až po 30 minutách. To jsme ale netušili, že i tento čas musíme zaplatit jako „hru“ Bylo by dobré, aby před zahájením hry byli uživatelé upozorněni, že ukončení je nutno hlásit ihned obsluze.

    Odpovědět

  • Příjemný pobyt v Ostružné

    1. 9. 2020 7:17:19 | Zdenka Malíšková

    Příjemný pobyt v Ostružné
    "Byli jsme ubytovaní ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní.Nemáme vůbec co vytknout. Recepce nám ochotně vyhověla s přesunem data ubytování. Všude bylo čisto, ochotný personál. Překvapilo nás uvítání našeho čtyřnohého mazlíčka miskou s dobrou kapsičkou. Snídaně byla bohatá, čerstvé pečivo, sladké buchty, vajíčka, sýry, šunka, jogurt, lupínky, zelenina, meloun....... I obsluha v restauraci velmi dobrá přesto, že v hotelu byl kromě hostů taneční kemp z Hradce Králové /asi 60 dětí/. I tak byly sužby perfektní. Hotel je dobrý výchozí bod pro výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí. Děkujeme a určitě doporučíme známým."

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg