0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Kalba

    3. 8. 2021 10:40:41 | Jiri

    Byli jsme u protejsiho stolu s manzelkou a malim. Pani na protejsim stole velmi chutnalo ale kdyz se pak skladali na jidlo tak zjistila ze ma malo. Mozna proto pak sehrala to kino na obsluhu. Obdivujeme co vse si musi nekteri zamestnanci vyslechnout od spekulantu . Nam se moc libylo a jidlo bylo supe urcite zase dojedem. Dekujem obsluze mlademu usmevavemu a tomu v modrem. Diky dojedem znovu.

    Odpovědět

  • Restaurace Skiland Ostružná

    2. 8. 2021 14:10:54 | Jarka

    Stavili jsme se po výletě na jídlo, celekem nás bylo 5 lidí...obsluha katastrofální, asi 10 minut si nás nikdo nevšímal, i když o nás věděli. Pití nám na stůl naházeli jak psovi. Nějaké základní informace o obsluze zřejmě vůbec neznají. A potom přišel zlatý hřeb...k obědu jsme si objednali 4x borůvkové knedlíky a jednou rajskou...vzhledem k době jakou jsme na jídlo čekali.. šli asi teprve sbírat borůvky, nebo opravdu nevím. Kdyby alespoň restaurace praskala ve švech, ale byli jsme tam téměř sami... už také vím proč. V každém případě se jedná o restauraci, do které již nikdy nepůjdeme a doporučila bych to i ostatním...tedy pokud si nepotřebujete potrénovat nervy případně trpělivost. A na závěr, když už jsme se konečně dočkali jídla jsme v borůvkových knedlících našli kus těžko říct čeho...vypadalo to jako kus lusku nebo něco takového. Když jsme jídlo reklamovali, vedoucí měl ještě nemístné komentáře... takže profesionalita bod mrazu.... za mě... už nikdy více!

    Odpovědět

  • Apartmány Ostružná

    2. 8. 2021 11:01:35 | Jarmila

    Dobrý den,minulý týden jsme se vrátili z pobytu v Ostružné. Ubytování v apartmánech nás velice mile překvapilo,velké, prostorné a čisté. Jídlo v restauraci nemělo chybu. Bylo nás na pobytu celkem 5 dospělých a 7 dětí a všichni si přišli na své. Děkujeme a doporučujeme.

    Odpovědět

  • Hotel Ostružná a restaurace

    2. 8. 2021 10:45:26 | Jitka

    V hotelu se nám moc líbilo. Pokoj byl klasický hotelový s vlastním sociálním zařízením. Moc se nám líbila zahrada pro děti a posezení na zahrádce. Moc děkujeme obsluze zahrádky za milý přístup - zejména paní s dcerou se o nás moc pěkně staraly.

    Odpovědět

  • Penzion a restaurace u Orla

    2. 8. 2021 10:05:05 | Jana

    Ubytování na týden s polopenzí, pokoje čisté, každý den vynesené koše. Jídlo v restauraci vynikající, kuchař opravdu vaří skvěle, na večeři výběr ze tří jídel. Servírka velice příjemná, usměvavá, velice kladný přístup k hostům. Nemáme co vytknout, naopak jenom chválíme a doporučujeme.

    Odpovědět

  • Restaurace

    1. 8. 2021 21:55:28 | Emil Král

    Dobrý večer,těšili jsme se na víkend a na jídlo do restaurace Skiland že nás přivítaji holky za barem a místo toho jedna velice nepříjemná slečinka silné postavy s šedými vlasy .A hraje si na vrchní nebo co???Proč takové protivné lidí vůbec máte na restauraci. Holky vraťte se do práce..nejspíš jste měli volno ale chybíte tu. Jídlo nic moc teda.Kuchyn se pohoršila .....Zdravíme cizinku a slečnu cca 40let... Stůl číslo 106 snad se to k Vám dostane .

    Odpovědět

  • Restaurace

    31. 7. 2021 1:55:50 | Dominik

    Byli jsme zde na oběd a luxus!!! mladý pán pozorný a vřelý. S každou prosbou vyhověl! Celý personální na mě budil dojem že je milý a vstřícný. Speciální poděkování zaslouží pán s blond vlasy (ohledně všech objednávek a pejsků) a paní (nejspíše z ciziny) za skvělý oběd a služby! Mockrát děkujeme a doporučíme u každého kdo Jeseníky v nejbližší době navštíví Aby se u vás zastavil! Obsluha super, ale kuchyň zaostává oproti obsluze...strávili jsme zde pár hodin ale paní vrchní byla nepříjemná a s pocitem že ji ottavujeme, jsme si u ní raději poté nic neobjednali. Mladý pár servírů to zachránilo svou vstřícností, milostí a ochotou pro zákazníky ❤️

    Odpovědět

  • restaurace Ostružná

    29. 7. 2021 19:46:02 | Radek Gasgeb

    Zdravím všechny,já tam byl od 25.7-28.7.2021,ale kuchyn katastrfa,jsem onkologicky pacient a nemužu určite jídla jíst,požadal jsem servírku o změnu přílohy vyhověla mi ale ty brambory by na pul u vářený když jsem to vratil tak paní z kuchyně křičela at si dam rýži,je toto normalní?A další měly jsme v uterý k večeři raut a ten buček se nedal jist jak byl tučný.Jinak hotel a restaurace personál super,je tady v kuchyni problem a to hodně,a to by měly provozni atd.řešit.Jinak jsem rád že jsem poznal svěle lidi,tímto pozdravuji personal restaurace ne kuchyně ta je mimo.

    Odpovědět

  • Restaurace Ostruzna

    29. 7. 2021 0:51:28 | Monika

    Všechny zdravím...díky všem co se o náš starali od rána do večera .Paní u snídani super ,příjemná ,restaurace holky super i když měli dneska obzvlášť frkot.Pan provozní s kolegou pomáhali za barem a holky kmitali o sto šest!!!.klobouk dolů nad holkami a chlapi.Budeme jen chválit Kuchyň dneska luxusní ...což se o dní před tím říct nedá

    Odpovědět

  • kemp

    28. 7. 2021 23:07:39 | Honza

    Srdečně zdravím, nenašli jsme v kempu Skiland vůbec nic, co by se dalo kritizovat.
    Sice menší kemp svou rozlohou, avšak vlastní polohou, vybavením, službami, personálem, dobrým jídlem a navíc i krásným okolím a přírodou hodnotíme jedničkou (2x podtrženou). Moc děkujeme a vřele doporučujeme !

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg