0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Hodnocení pobytu

    26. 8. 2021 12:58:50 | Jaroslav Matula

    Dobrý den, byli jsme na pobytu v hotelu Skiland Ostružná v termínu 14 - 19.8 2021 2 dospělí a syn 11 let.
    Chtěli bychom poděkovat celému personálu hotelu za vstřícnost, ochotu a úsměv. Všichni 3 recepční které jsme během pobytu mohli poznat byli velmi milí a ochotně odpovídali na naše dotazy.Personál restaurace kam jsme chodili na snídaně a večeře a večer posedět - pivo, víno Keprník velmi dobré pivečko, byl také milý a ochotný! Jídlo výborné večeře velmi chutné poklona kuchařům! Hotel čistý příjemný.Jediné co nás mrzí, že jsme byli u Vás tak krátce. S pozdravem Matulovi Brno.

    Odpovědět

  • Kemp Ostružná

    24. 8. 2021 21:47:53 | Jitka Kreidlová

    Letošní prázdniny jsme využili kemp v Ostružné a to opakovaně - vše začalo vstřícnou komunikací, je tu super společný prostor nejen když prší, čisté sprchy i záchody, vybavená kuchyňka jako bonus.
    Třikrát jsme toto zázemí využili k našim výletům v Jeseníkách i Rychlebských horách. Bezva aktivní prázdniny s dětmi.
    Děkujeme, vrátíme se.

    Odpovědět

  • Pension Skiland Petříkov

    24. 8. 2021 13:53:05 | Petr Holý

    Byli jsme ubytováni v penzionu na 10 dní, 2 dospělí, 2 děti, + malý pes.
    S ubytováním jsme byli velice spokojeni, čisto, útulno, klid, dobře zařízená a vybavená kuchyňka. Jen nám nevyhovovalo spojení toalety a koupelny.
    Penzion je na krásném místě, ideální na výlety.
    Celkově velká spokojenost, rádi se do Petříkova někdy vrátíme.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná

    23. 8. 2021 13:27:16 | Ján Kormoš

    Boli sme ubytovaní na týždeň s polpenziou.

    Reštaurácia - strava výborná, predcízna organizácia rautu, vždy všetkého dostatok a včas doplnené. A skvelé borůvkové knedlíky. Pochvala absolútne všetkým za prípravu a organizáciu.

    Ubytovanie v penzióne - taký lepší štandard. Izby bez TV (jedna je v spoločenskej miestnosti) a ako tu už niekto spomínal - slabší signál WiFi. Čo sa týka podlahy a vŕzgania, tak ano, v niektorých momentoch to nebolo ideálne. Hlavne, keď sa vám nad hlavami ubytuje futbalový kemp 1.HFK Olomouc. Ale na druhú stranu, nočný kľud sa vždy dodržiaval. Pár krát sme využili stolný tenis v budove.
    Izby boli čisté, mnoho odkladacích priestorov a odpadky pravidelne vynášané. Spoločná kuchyňka je vcelku dobre vybevená.

    Areál - bomba! Deti sa parádne zabavili, mini lanový park je fakt super.

    A samozrejme všade bol prívetivý a priateľský personál. Či už v reštaurácii, na recepcii alebo v areáli.

    Celkovo sa nám tu veľmi páčilo a určite sa sem v budúcnosti vrátime.

    Odpovědět

  • Skiland Ostružná + restaurace

    23. 8. 2021 12:25:27 | Eva Piknová

    Restaurace - výborné jídlo, rozhodně doporučuji. Ubytování v hlavní budově velmi příjemné, postele pohodlné, jen ty tenké podlahy. Pokud totiž nad vámi v patře chytnete tak jako my "akční" hosty - připravte se na strašně hlasité dupání (za nás do cca půlnoci a od 6 znovu), moc se nevyspíte. Což jako příprava na výšlap nic moc.

    Odpovědět

  • 5 denní pobyt

    23. 8. 2021 9:09:48 | Petr Janoš

    Vše bylo super, personál, apartmán, jídlo.
    Škoda jen regulace vody ve sprchovém koutě, kde neustále kolísala voda a i když jsme vodu nastavili na požadovanou teplotu, tak se stále střídala studená a vařící voda až se nám opařilo při sprchování dítě. Škoda.

    Odpovědět

  • 4denni pobyt rodinný penzion

    22. 8. 2021 11:32:06 | Šárka K.

    Dobrý den, byli jsme maximálně spokojený ubytování bylo super jeli jsme dvě rodiny a měli každý svůj pokoj vše bylo na jedničku

    Odpovědět | Skrýt odpovědi

    • Re: 4denni pobyt rodinný penzion

      22. 8. 2021 11:37:00 | Šárka K.

      Psala jsem mnohem delší text škoda, že se zde vše neulozilo

      Odpovědět

  • Rodinný penzion Ostružná.

    18. 8. 2021 17:52:44 | Libor Matoušek

    Letní dovolená na týden se dvěma dětmi. Chtěli jsme oddělené pokoje, abychom měli aspoň trochu soukromí. Ubytování pěkné čisté, ale spartánské. Postele a to hodně postelí, policové skříně, židle stůl v předsíni a to je vše. Kdo hledá vymoženost jako TV nebo něco jiného navíc, musí se poohlédnout jinde. Na přespání v pohodě, pokud nad sebou o parto výš nemáte super akční rodinu. My jsme chtěli vstávat kolem půl deváte, jelikož se snídaně vydávala do půl desáte. Bohužel partaj nad námi vstávala v sedm a tady je má největší výtka. Zdi a okna výborně odfiltrují hluk zvenku, bohužel je vidět doba, kdy se budovy stavěly a hlavně z jakého materiálu. Podlahy při chůzi neskutečně vržou a dupání nad hlavou Vás naprosto bezpečné probudí. A večer, pokud chcete jít dřív spát, je to to stejné. Jinak okolí hotelu krásné, vyžití dětí taky, restaurace přímo u hotelu s výborným pivem, parkoviště pro vozidla rekteantů hned u hotelu. Na závěr musím vyzdvihnout kuchyni a personál. Všichni zde jsou velice příjemní a ochotní, jídla je opravdu hodně, snídaně na co si vspomenete a na večeři výběr aspoň z pěti druhů + polévka. Kuchař zde svou práci odvádí na jedničku. Takže kromě toho hluku díky partaji nad námi bych řekl, spokojenost.

    Odpovědět

  • Týdenní pobyt v penzionu U Orla v Petříkově

    18. 8. 2021 15:28:23 | Lucie Rysnerová

    Do hotelu Skiland jsem napsala dotaz na ubytování pro 4 dospělé a 1 dítě ve věku 2 let a byl mi doporučen penzion U Orla. Z webových stránek jsme byli nadšeni - oplocený prostor pro děti, prolízačka, trampolína, super. Po příjezdu ovšem přišlo obrovské rozčarování, protože všechno výše zmíněné je dostupné pouze na hlavní budově v Ostružné (cca 2-3 km vzdálené). V Petříkově nebylo ani to pískoviště, o bezpečném pozemku, kde se mi dítě nezatoulá pod auto ani nemluvě. Po stížnostech na recepci nám bylo obsluhou řečeno, že je to naše chyba a že na webu to mají napsáno (na webu není nikde jednoznačně napsáno, co hosté najdou v Ostružné a co v Petříkově, pouze malá větička, že ne všechny uvedené služby jsou dostupné ve všech hotelích). Začátek pobytu tedy nebyl nejveselejší. Tak stejně informace, že se jedná o ubytování po rekonstrukci byla zcela lichá, neboť náš pokoj (studio č. 2 a 3) by tedy rekonstrukci potřeboval jako sůl. Splachování na WC bylo více než komické a namixovat si teplou vodu ve sprše byl úkol hodný hrdiny - světe div se, místo studené tekla vařící voda a naopak. Takže si vyberte - buď se opaříte nebo zchladíte. Je to obrovská škoda, protože penzion má velmi výhodné umístění, úžasné okolí, ticho, klid, opravdu neuvěřitelně srdečný personál, což nám pobyt nakonec velmi zpříjemnilo a hlavně - naprosto bezkonkurenčního kuchaře. Vše, co nám bylo naservírováno v rámci polopenze bylo opravdu TOP. Přitom by stačilo zabezpečit zahrádku kvůli dětem (je hned vedle potoka) a pořídit alespoň pískoviště nebo 4 prkna a pytel písku. Takhle jsme museli chodit po večerech ke konkurenci, kde toto zázemí měli.

    Odpovědět

  • Hodnocení ubytovani a služeb

    18. 8. 2021 6:56:41 | Radek

    Ubytování v hotelu Skiland Ostružná na 4 noci s polopenzí. Prostorný čistý pokoj s velkou postelí pro dva, pohodlné spaní. Skvělé umístění hotelu na výlety do přírody. Vláček Vás v případě nutnosti doveze kamkoliv, primo u hotelu. Možná může vadit občasný průjezd mašinky, ale kdo je z města, je zvyklí na horší;-) Ochotný personál. Krásný čistý hotel se spoustou aktivit primo v areálu. Oceňujeme i výzdobu hotelu, obrazy na stěnách jsou proste pecka. Strava bez vyhrad. Rautove snidane i večeře naplní nenechají nikoho hladovým. Kvalita stravy velmi dobrá. Lokálni pivo na jedničku. V hotelu i restauraci signál wifi v pořádku, televize v pripade nutnosti dostačuje, vypadavá signal, ale kvuli tv nejedu na hory. Příjemné počasí, únik pred vedry atakujici ve městě přes 30st. Určitě návštěvu zopakujeme a doporučujeme všem.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg