0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Ostružná - Skiland

    15. 10. 2021 10:55:51 | Jitka

    Týdenní pobyt od neděle do pátku byl skvělým relaxem. V době mimo hlavní turistickou sezónu mi byla věnována pozornost při jakémkoliv dotazu, vzneseném požadavku.
    Snídaně i večeře byly bohaté a chutné. Snídaně byly vždy formou švédských stolů, večeře při plném obsazení ubytovacího zařízení - tedy od neděle do pondělí byly rovněž formou švédských stolů s chutnými pokrmy - jak pro dospělé, tak i pro děti. Od úterního večera, po výrazném snížení počtu klientů, byly večeře přemístěny z jídelny do restaurace, kde je velmi příjemné prostředí. Jako ubytovaný klient jsem měla v rámci večeře rezervovaný celý stůl jen pro sebe a výběr z minimálně 4 - 5 hotových jídel.
    V pokoji bylo čisto a teplo.
    Ačkoliv se areál nachází mezi železniční tratí, kudy projíždí vlak každou hodinu, a hlavní silnicí směrem na Jeseník, na pokoji nebyla tato hluková zátěž vůbec znát.
    Jsem s pobytem velmi spokojena a také jsem velmi spokojena s profesionálním a vstřícným přístupem zaměstnanců celého Skiland areálu v Ostružné i v restauraci U Orla v Petříkově, který jsem při vycházkách zdejší podzimní přírodou také opakovaně navštívila.

    Odpovědět

  • Ostružná - Skiland

    8. 10. 2021 9:05:23 | Hedi

    V resortu jsme byli ubytování v srpnu. Domluvili jsme se na pronájem hřišť, bowlingu. Pokoje byly vcelku čisté, úklid v průběhu pobytu spočíval však jen ve vynesení smetí.
    Velmi si musíme pochválit restauraci - paní, která nás obsluhovala a zajišťovala pro nás stravu byla přátelská, ochotná a chápavá co se dětí a jejich potřeb týče.
    Také půjčení špichálů a věcí na opékání nebyl problém. Včetně zapalovače.

    Slibovaný venkovní bazén (domluveno v případě hezkého počasí a dva dny bylo opravdu hezky, než se počasí poté zkazilo)nebyl ani sestavený.
    Na bowlingu se zrovna něco pokazilo a tak fungovala jen jedna dráha, na kterou se asi moc nespěchalo, jelikož byla zprovozněna až poté, co jsme již nemohli hru uskutečnit. Rezervace stačila den dopředu, avšak na večerní hodiny nebylo možné se objednat ani dva dny dopředu.. Ale tak.. vycházka to jistila.

    !!!!!!!Co ale nemůžeme zkousnout, že se po areálu pohyboval v rámci pobytu něčí pes, který kadil tam, kde to na něj přišlo a majitel neměl potřebu se o exkrementy postarat. Upozornění na recepci také nepomohlo. Ani poprvé, ani porduhé. Děti si sice dávaly pozor, ale bohužel se jednomu zadařilo vyťápnout ono nechtěné překvapení po cestě do pokojů a roznést tak exkrement až do 1 patra, po koberci, kde jej vedení dostihlo a poslalo zpět ven.
    Škoda.

    Odpovědět

  • Petříkov

    7. 10. 2021 16:17:59 | Jakub

    Víkend strávený s velkou skupinou v penzionu Skiland Petříkov. Měli jsme pronajatý celý objekt. Komunikace skvělá. Pokoje odpovídající, na všem jsme se domluvili. Měli jsme objednanou pro celou skupinu polopenzi za cca 300 Kč na den. Snídaně byly fajn. Jedinou výtku mám k večeřím. Ty byly kvalitou absolutně neodpovídající po oba dny. Přesolené polévky a jako druhé kuře na paprice, které bylo plné křupek. Téměř všichni maso nechali. Bylo vidět že obě večeře jsou nejlevnější možnou variantou. Celkově: Ubytování super, domluva super, snídaně super, večeři bych už určitě příště nebral.

    Odpovědět

  • Hotel Skiland

    6. 10. 2021 10:25:18 | Sandra

    Byli jsme u Vás ubytovaní na 3dny/2noci v hotelu v Ostružné.Vše naprosto v pořádku. Pán recepční milý a ochotný.
    Skvělé venkovní využití pro děti.
    Restaurace taky skvělá, ochotná obsluha a výborné jídla na večeři, snídaně dostačující. Oceňujeme dětský koutek v restauraci.
    Brzy Vás opět navštívíme.

    Odpovědět

  • Restaurace skiland ostružna

    30. 9. 2021 23:25:30 | Rekreoši z Brna

    Dneska skvělý oběd sice jen květák ale byl výborný a polévka též dobrá. Obsluha perfektní Kačka s kolegou Tomášem. Velmi milý personál. Poradila nám slečna kam na výlet a opravdu příjemní oba dva.Pozdravujte paní Irenu co připravuje snídani.Priste se uvidíme .Brňáci vás zdraví.

    Odpovědět

  • hodnoceni

    21. 9. 2021 13:28:56 | zuzana

    Stravili jsme u vas krasny tyden. Vyžití pro deti je bombasticke, personál na recepci velmi milí. Jediné, kde vidíme prostor pro zlepšení je kuchyně. Jidlo bylo spíše průměrné, pro děti někdy příliš kořeněné (slané). Pri týdenním pobytu už se to na konci moc nedalo. Pozitivní zážitek nam to ale nezkazilo. Dekujeme

    Odpovědět

  • Penzion.

    15. 9. 2021 18:47:09 | Richard

    Ubytování slušně, strava skvělá.. Děkuji..

    Odpovědět

  • Firemní akce

    15. 9. 2021 9:32:28 | Firma ABBAS, a.s.

    Ve Skilandu v Petříkově jsme uspořádali firemní akci. Velká spokojenost s ubytováním, jídlem, skvěle naložená kýta. Rádi se k Vám zase vrátíme. ABBAS team

    Odpovědět

  • Hodnocení

    15. 9. 2021 9:31:18 | Jiří Vobornik

    Pobyt v pohodě, ubytování slušně, strava výtečná. DEKUJME !!!

    Odpovědět

  • U Orla

    15. 9. 2021 8:48:58 | Lucie

    Penzion U Orla Petříkov naprostá spokojenost. Krásná dovolená, moc děkujeme. Jste prostě úžasní ! Za nás samá hvězda.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg