0 Kč

Byli jste u nás ubytovaní, měli firemní akci nebo jen jeli kolem a stavili se na jídlo v restauraci? Máte poznatek, o který se s námi chcete podělit? Budeme rádi za váš komentář. Přivítáme hodnocení kladné i záporné, protože jenom tak se můžeme zlepšovat v tom, co děláme. A my to chceme dělat dobře! Děkujeme.

Zveřejněné recenze pocházejí od skutečných spotřebitelů, kteří danou službu využili nebo zakoupili. Spotřebitelské recenze nejsou ověřované.

Pole s hvězdičkou * jsou povinná.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Velká spokojenost

    21. 2. 2022 11:10:58 | Ladislava Kuklová

    U Orla se nám moc líbilo. Ubytování pěkné. Pokoje nově zařízené, čisté.
    Byli jsme v penzionu už třikrát a vždy velká spokojenost.
    Měli jsme polopenzi. Jídlo výborné, snídaně velká nabídka a večeři jsme si mohli vybrat z jídelního lístku a také super.
    Celá naše rodina, která u vás strávila 5 dní nemá žádnou připomínku k pobytu u vás. Těšíme se na příští zimní dovolenou u vás U Orla.
    Děkujeme.

    Odpovědět

  • SKILAND

    14. 2. 2022 11:14:09 | Jiří

    Jsme tady za posledních 8 let již několikrát a v početných skupinách rodin a přátel a vždy to bylo velmi dobré. Kuchyně je na výborné úrovní a udělá i vždy něco navíc. Personál je ochotný a velmi vstřícný. Velký díky patří provoznímu Milanovi a i kuchařovi, protože kuchař dělá tak zvaně hospodu. A to se daří! Jen tak dále.

    Odpovědět

  • Penzion a restauracia u Orla

    7. 2. 2022 20:46:40 | Helena

    Velmi krasne prostredie, ubytovanie suprove, utulne, ciste, plne vybavena kuchynka, aj ked sme ju nevyuzili, pretoze mate perfektneho kuchara. Povodne sme mysleli, ze sa budeme stravovat inde, ale uz davno som nejedla tak fajne jedla

    Odpovědět

  • Penzion u Orla

    7. 2. 2022 11:31:18 | Jana M. Krnov

    Nádherná příroda, ubytování bezva, restaurace se skvělým kuchařem, výborná obsluha a s paní na recepci jsme se také hodně nasmáli. Vše prostě na jedničku. Určitě se někdy ještě objevíme, děkujeme

    Odpovědět

  • Skiland

    7. 2. 2022 10:03:19 | Radka S. , Brno

    Ve Skilandu jsme byli poprvé a byli jsme velice spokojeni. Obzvláště si cením přístupu paní z recepce, která byla ochotná se mi ozvat, když jsme hledali ubytování na poslední chvíli. Měli jsme apartmán (čistý a pěkný) pro dva s kuchyňkou, kterou jsme ale nevyužívali, protože jsme měli snídaně (rautem - pestré a bohaté, stále doplňovali) a večer jsme si dávali jídlo v restauraci. To bych v případě znalosti místních poměrů změnila a vzali bychom si rovnou polopenzi, která se podávala mimo restauraci ve vedlejším sále, protože najít místo v restauraci byl maximální problém. Vše plné a všude rezervace na večer. Ovšem jídlo bylo velmi dobré a obsluha příjemná. Moc rádi se vrátíme.

    Odpovědět

  • Hodnocení

    1. 2. 2022 19:48:18 | Hana Severinová

    Ubytování v penzionu u Orla
    velmi kladně hodnotím a doporučuji

    Odpovědět

  • Ubytování a restaurace

    1. 2. 2022 15:19:46 | Dita

    Do Skilandu jsme se k Vám vrátili a opět nadmíru spokojení. Jak s ubytováním, tak s veškerým personálem a restaurací, kde výborně vaříte. Byli jsme skupinka přátel a všichni jsme se shodli, že Skiland je výjimečné místo! Nejen že jste v srdci nádherné přírody kde je veškeré zimní a letní vyžití na dosah ruky, ale to co nabízíte dělá pobyt v Ostružné ještě příjemnějším. Děkujeme celému personálu, jsou to lidé na svém místě. Budeme se těšit zase příště.

    Odpovědět

  • Lyžařský výcvik

    17. 1. 2022 10:40:40 | Vladimír

    Pobyt v Ostružné byl perfektní. Ubytování v apartmánech bylo na velmi dobré úrovni a stravování perfektní v restauraci. Oceňuji ochotu všech zaměstnanců Skilandu, milý přístup k žákům (zejména paní, která vydávala dětem jídlo byla velice příjemná a ochotná).
    Také na sjezdovkách byli všichni zaměstnanci příjemní a pomáhali dětem zvládnout jízdu na vleku.
    Už se těšíme, že zase příští rok přijedeme.

    Odpovědět

  • Restaurace

    5. 1. 2022 16:37:16 | Roman

    Na lyžařské dovolené jsme chodili, na drobné občerstveni, do Vaší restaurace Skiland v Ostružné. Vše bylo naprosto výborné a musím extra pochválit Vaši číšnici Kateřinu. Velmi šikovná, příjemná a byla sni velká sranda. Ale měla i přehled o okolí a vždy nám ochotně poradila. Určitě tu nejsme naposled!

    Odpovědět

  • Beranovi

    3. 1. 2022 18:01:28 | Martin Beran

    Ubytování v apartmánu nad restaurací naprosto spĺnilo naše očekávání, čisté a útulné prostředí - veškeré vybavení plně funkční / zánovní. Personál restaurace od snídaně až po pozdní večeři usměvavý, milý, vstřícný. Snídaně i večeře nadstandatní výběr varinat pokrmů. SKI areál Ostružná na sněhové podmínky a venkovní teploty skvěle upravený / obsluha veleků / instruktorka Terezka v lyžařské školičce všchni velmi milý a profesionální přistup. Personál reataurace ve SKI areálu Ostružná profesionálně zvládal nával návšťevníků, skvělá kuchyně s dodtatečným výběrem denní nabídky. Prostředí restaurace prostorné, čisté. Velmi se těšime na dalši pobyt.

    Odpovědět

Partneři

Yescard     Alpenverein  ahrcr_logo-cs BLUE.jpg   Olomouccard  Yeseniky   kudyznudy  Olomoucký kraj  Jesenicke navraty  logo-h.png Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png mc_symbol_opt_73_3x.png GooglePay   ApplePayEU MPO bar.ces.poz.jpg